3a divisió FEF

Sentència en el temps afegit

El líder, a la seva. El filial blanc-i-blau, que va veure perillar la victòria amb 1-0, supera el rècord de punts del segle XXI en el grup cinquè

ESPANYOL B 3 SANTFELIUENC 0

ESPANYOL B:Edu Frías, Pipa, Royo (Max, 86’) Iago, Lluís, Pol Lozano, Víctor, Àlex, Joselu (Doncel, 66’), Puado i Moha (Pedrosa, 55’).SANTFELIUENC:Toni, Alberto, Nacho, Rafa, Jaume, Olmo, Ion, Jaume, Josele (Adri, 69’), David (Romo, 81’) i Zárate (Patxi, 76’).GOLS:1-0 (33’) Joselu. 2-0 (90’) Puado. 3-0 (91’) Doncel.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:Als locals Iago i Edu Frías, i al visitant Jaume.PÚBLIC:Uns 500 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

L’Espanyol B va aconseguir una merescuda i patida victòria, que a més li permet superar el rècord de punts en una primera volta en el grup cinquè de tercera en el segle XXI, encara amb un partit per tancar-la. El Santfeliuenc va plantejar un partit incòmode, amb cinc defensors, i tapant qualsevol circulació del rival. Davant aquest guió, a l’Espanyol només li quedava intentar-ho a través de xuts llunyans o movent la pilota ràpidament d’un costat a l’altre. D’aquesta manera va arribar la primera diana: Joselu va rematar des del cor de l’àrea una bona centrada lateral de Pipa. El gol no va canviar el guió de l’enfrontament, amb un Espanyol B que dominava, mentre que el Santfeliuenc defensava i generava perill al contraatac o a pilota aturada.

En la segona part, els visitants van posar una marxa més, amb més presència a l’àrea contrària i amb oportunitats ben clares per haver empatat el duel, com en un un contra un de Nacho amb Frías que va marxar a prop del pal. Els homes de David Gallego també van disposar d’un xut d’Álex López des de gairebé el mig del camp que va anar al travesser. Però no va ser fins al minut 90 quan van arribar dos gols més, que ja van ser definitius: primer Puado després d’una gran acció personal de Víctor Gómez, i, en la jugada següent, Doncel, amb una rematada dins l’àrea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)