2a divisió FEF

Remuntada agònica

El de sempre. Dos gols d’Enric Gallego en els últims minuts (89’ i 93’) donen al Cornellà un triomf increïble al camp de l’Atlètic Balears

AT. BALEARS 1 CORNELLÀ 2

ATLÈTIC BALEARS:Carl, Malik, Vallori (Álvaro, 89’), Manu, Guasp, Sergio, Marcel (Uche, 71’), Kike López (Migue, 81’), Gerard Oliva, Fullana i Julio Delgado.CORNELLÀ:Craviotto, Pere, Valentín, Édgar, Maureta, Fall (Marc Caballé, 57’), Reche, Pep Caballé (Sascha, 70’), Enric Gallego, Néstor (Gómez, 89’) i Fito Miranda.GOLS:1-0 (20’) Marcel. 1-1 (89’) Enric Gallego. 1-2 (93’) Enric Gallego.ÀRBITRE:Artacho Cobo.T.G.:Als locals Sergio i Gerard Oliva, i als visitants Pep Caballé, Valentín, Sascha i Ramon Juan, a la banqueta.

El Cornellà va aconseguir ahir una victòria increïble gràcies a dos gols del seu màxim golejador, Enric Gallego, en els minuts 89 i 93, que van capgirar el de l’Atlètic Balears en la primera meitat. És la quarta victòria consecutiva –i sisena en els últims set partits– d’un Cornellà consolidat en la zona de fase d’ascens. I els números d’Enric són tan o més espectaculars, amb 18 gols en les 18 jornades.

El Cornellà va començar buscant la porteria rival –Néstor i Enric van estar a prop del gol en els primers minuts– però l’Atlètic Balears també atacava i va trobar premi en un xut ajustat de Marcel (20’). El Cornellà va reaccionar fent una passa endavant. Va dominar fins al descans, però va topar amb un rival ordenat que li va deixar poques opcions.

La segona meitat va ser oberta, amb els verds buscant l’empat i els locals, espais per muntar contraatacs. Així, les ocasions van ser repartides fins que en els últims minuts va emergir la figura d’Enric Gallego. Primer va empatar en una acció d’oportunisme i després va fer el gol de la victòria completant una gran jugada de Miranda i Gómez.