1a femenina

futbol

1a divisió femenina

El lideratge demana calma

1a divisió femenina. El Barça no vol fer volar coloms després de recuperar el primer lloc amb més de mitja lliga per disputar-se

El Barça ha recuperat la primera posició de la lliga després d’una setmana perfecta en què les blaugrana van aconseguir el ple de punts (9 de 9) i l’Atlético va patinar contra el Rayo Vallecano. D’aquesta manera, els dos equips estan empatats a punts al capdamunt de la classificació, tot i que el Barça és primer gràcies a la diferència de gols (+22 sobre l’Atlético).

Tot i recuperar el lideratge tres jornades després de perdre’l, el Barça és conscient que encara queda molt. “Ja hem vist que cap rival ens ho posa fàcil. Sempre és millor estar en la primera posició, però encara queden moltes jornades per disputar”, diu l’entrenador Fran Sánchez. “Estem concentrades. Sabíem que depeníem de nosaltres mateixes i hem tingut sort que l’Atlético ha punxat. Ara cal seguir treballant tal com ho estàvem fent fins ara”, explica la portera Sandra Paños. El Barça, però, haurà de suar per ser campió d’hivern perquè els dos últims partits abans d’acabar la primera volta són contra el Rayo (sisè) i el Llevant (quart).

LES REACCIONS

Sempre és millor estar en la primera posició, però encara queden molts punts per decidir
Fran Sánchez
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)