Girona

Expansió al PGA de Caldes

Avanç. El Girona presentarà avui el projecte que permetrà que l’equip pugui utilitzar dos camps d’entrenament a les instal·lacions del PGA Catalunya Resort

El Girona continua expandint-se a tots els nivells. El club gironí presentarà avui, juntament amb els responsables del PGA de Caldes de Malavella, el projecte que ha de permetre al conjunt dirigit per Pablo Machín disposar de dos camps d’entrenament –un de gespa natural i un de gespa híbrida– a les instal·lacions del PGA Catalunya Resort, que de retruc ampliarà i diversificarà la seva línia de negoci i activitats. Un cop superats els tramits burocràtics pertinents i amb llum verd per començar les obres –els terrenys pertanyen a Vilobí d’Onyar–, la intenció de les dues parts és que els nous camps d’entrenament estiguin llestos d’aquí a pocs mesos. D’aquesta manera, el Girona ampliarà el seu ventall d’opcions per entrenar-se, un mal endèmic del club des de fa molts anys. En aquest sentit, el conjunt gironí tindrà ara a la seva disposició tant l’estadi de Montilivi, com també el reformat camp municipal de Riudarenes i, quan estiguin llestos, els nous camps del PGA, tres escenaris que el Girona podrà compaginar al llarg de la setmana. Així doncs, els vincles entre el PGA i el Girona són cada vegada més forts, i és que des de l’estiu que el club gironí ha fet la majoria de les seves presentacions en aquestes instal·lacions, on l’equip de Pablo Machín també sol esmorzar i dinar.

En la presentació d’avui està previst que assisteixi el president del Girona, Delfí Geli, el director general, Ignasi Mas-Bagà, i el conseller delegat del PGA Catalunya Resort, David Plana.

La ciutat esportiva

Paral·lelament als nous camps d’entrenament del PGA, el Girona continua treballant per trobar uns terrenys on poder construir la desitjada ciutat esportiva, una vella aspiració del club que no arriba a concretar-se. El Girona ha estat estudiant diferents opcions durant els últims anys, però fins ara les negociacions no han arribat a bon port, un handicap que l’entitat gironina espera solucionar aviat per dotar el club d’unes majors prestacions ara que ha assolit l’ascens a la primera divisió.

FIL A L’AGULLA

Les obres dels dos camps –un de gespa natural i un de gespa híbrida– ja fa dies que han començat

AMPLIEN EL VENTALL

El Girona podrà compaginar els camps de Montilivi, del PGA (d’aquí a uns mesos) i de Riudarenes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)