Els tres punts es queden a casa

Equilibrat. Carlos Cano i Joel van fulminar un Vilafranca batallador

prat 2 vilafranca 0

PRAT:Sergio; Joel Marín, Aitor Lario, Ricarte, Fede; Putxi, Javi Lara, Padilla (Pau Senent, 72’); Pau Darbra (Jordi Cano, 66’), Poves i Carlos Cano (Manel Raigón, 78’).VILAFRANCA:Miguel Ramos; Guti (David, 72’),Fontanils, Arnau, Eric Via; Josep Díaz (Acedo, 38’),Àlex Pla, Boira; Ton Ripoll (Sardà, 66’),Oscar i Abel Rita.GOLS:1-0 (33’) Carlos Cano. 2-0 (77’) Joel Marín.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:als locals Ricarte, Joel Marín i Pau Senent; i als visitants Guti, Àlex Pla i David.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

El Prat i el Vilafranca afrontaven l’últim duel de l’any amb la fita de no perdre marge respecte de les posicions de play-off i el duel va acabar amb victòria dels locals, que van aprofitar millor les ocasions de què van disposar en un matx força igualat. El primer temps va ser equilibrat, però, a mesura que passaven els minuts, els visitants van buscar-ho amb més empenta. En tot cas, va ser l’equip de casa que va obrir la llauna en el 33, amb una rematada de cap de Carlos Cano després del servei d’un córner. Després de la represa, la tònica del primer temps es va mantenir: primers minuts d’equilibri amb domini del Prat i control del Vilafranca a mesura que el cronòmetre avançava. El guió, de fet, es va repetir. En uns moments en què els penedesencs buscaven amb insistència la porteria de Sergio, els potablava van sentenciar. Va ser en un contraatac que Joel Marín va culminar amb encert quan faltaven 13 minuts per al final del partit.