1a femenina

Un forat entre les grans

1a divisió femenina. La jove migcampista catalana Aitana Bonmatí s’ha consagrat entre les estrelles de la primera plantilla del Barça

En un equip ple d’estrelles internacionals i que en els últims anys ha fet una clara aposta per jugadores estrangeres per mirar de competir amb els millors equips europeus, una jove jugadora del planter s’ha fet un lloc entre les grans. En la seva segona temporada al primer equip, Aitana Bonmatí ha tancat un any per emmarcar: després de proclamar-se campiona d’Europa amb la selecció sub-19 a l’estiu, la migcampista de Sant Pere de Ribes ha estat titular ja en partits importants al conjunt blaugrana. Un any arrodonit amb un gol amb la selecció catalana.

“És un exemple per a les jugadores més joves que estan acabant ara l’etapa de formació”, va dir d’ella la seleccionadora catalana, Natàlia Arroyo, després del partit contra Navarra, en què la jove jugadora blaugrana va ser una de les més destacades. “No és cap sorpresa perquè ja fa dos anys que és a primera divisió i està fent un gran any”, hi va afegir Arroyo sobre una futbolista que està totalment consolidada en l’elit. De fet, Bonmatí ja va debutar amb la selecció estatal absoluta en l’última convocatòria, una confiança que demostra l’evolució de la migcampista.

“La temporada és molt llarga. Toca seguir així i espero seguir gaudint de minuts”, va confessar la futbolista del Garraf, que després d’uns merescuts dies de descans, ja s’ha incorporat a la feina amb el conjunt blaugrana, que afrontarà ara el tram decisiu de la temporada.

És un exemple per a les jugadores més joves. El seu gran rendiment no és cap sorpresa
Natàlia Arroyo
seleccionadora catalana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)