3a divisió FEF

Oribe torna per la porta gran amb un doblet

Copa Federació. L’atacant encarrila l’eliminatòria dels vuitens de final jugant la primera mitja hora després de tres mesos de lesió

vilafranca 3 peña sport 0

VILAFRANCA:Miguel Ramos; Peque (Escofet, 83’), Fontanils, Arnau, Via, Boira, Alex Pla, Ton Ripoll (Abel Rita, 46’), Sardà (Oribe, 61’), Guti i Aday.PEÑA SPORT:Iván Pérez, Oier, Eneko, Iván García, Imanol, Xíker (Jon, 62’), Xabi (Diego, 80’), Mario, Adrián, Alonso i Valdo (Úriz, 70’).GOLS:1-0 (65’) Oribe. 2-0 (88’) Aday. 3-0 (89’) Oribe, de penal.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:als locals Boira i al tècnic Iván Moreno; als visitants Mario i Alonso.T.V.:cap.PÚBLIC:300 espectadors al Municipal de Vilafranca del Penedès.

Víctor Oribe va ser la millor notícia del Vilafranca en el partit d’anada dels vuitens de final de la copa Federació. L’atacant, lesionat els darrers tres mesos, va tornar als terrenys de joc i es va anotar un doblet i una assistència en la mitja hora que va disputar.

El xoc va ser igualat i el Vilafranca va decantar un partit força igualat fins que el Peña Sport es va deixar anar. Oribe va fer el primer gol a porta buida aprofitant una assistència de Rita. A dos minuts del final, Aday va aprofitar la passada de l’atacant per anotar amb una vaselina i Oribe va sentenciar des dels onze metres en l’últim instant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)