3a divisió FEF

L’Horta trenca el mur del Santboià i s’endú el triomf

Batut. Rafa Leva va encaixar més gols ahir que en els darrers nou partits

HORTA 2 SANTBOIÀ 1

HORTA:Andrés, Javi Morales, Galeano, Sergi Arranz (Noia, 86’), Edgar, Jota, Genís (Javi Santolalla, 63’), Marc Rio (Coro, 69’), Salva i Adri Lledó.SANTBOIÀ:Rafa Leva, Rubí, Castell, Gerard Rovira, Carlos González, John Neeskens, Ivan Romano, Gabi, Juanlu, Pedro Bravo i Oriol Molins.GOLS:1-0 (16’) Marc Rio. 2-0 (56’) Castells en pròpia porteria. 2-1 (62’) Juanlu.ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.:als locals Casti, Édgar i Genís; i als visitants Rubi, Juanlu i Oriol Molins.T.V.:per doble groga al local Édgar (78’).

L’Horta segueix en dinàmica ascendent i va superar el Santboià, que aquest cop no va poder deixar la porteria a zero. Els locals van començar dominant i, en el 16’, Marc Rio es va anticipar de cap a la sortida de Rafa Leva i Castells va fallar en refusar la pilota. A partir d’aquí, el Santboià va començar a dominar més i va tenir ocasions per empatar. Però en el 56’, els barcelonins van tornar a trobar la fortuna amb els mateixos protagonistes del primer gol: centrada de Marc Rio i Castells, en l’intent de tallar la passada de la mort, es va introduir la pilota a la seva porteria. Al cap de poc, Juanlu retallaria distàncies però els visitants no van trobar més l’encert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)