L’Espanyol B referma el lideratge amb autoritat

Com una piconadora. El filial blanc-i-blau, que continua invicte, guanya en un escenari on ningú no ho havia fet i continua obrint forat respecte dels perseguidors

ascó 0 espanyol b 3

ASCÓ:López, Pato, Josep Ramon, Socías, Argilaga, Masqué (Héctor, 71’), Artur, Peke, Bertomeu (Dani Pujol, 68’) Sergi Moreno (Guiu, 68’) i Cheik.ESPANYOL B:Edu Frías, Víctor, Pedrosa, Lluís, Pol Lozano, Doncel (Pipa, 69’), Álex López (Iago, 78’), Max, Joselu, Puado (Cristo, 81’) i Salto.GOLS:0-1 (34’) Álex López, de penal. 0-2 (60’) Doncel. 0-3 (80’) Joselu.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:Als locals Socías, Sergi Moreno, Artur; i al visitant Max.

L’Espanyol B va endur-se els tres punts en un dels desplaçaments més complicats de la temporada, ja que, fins al moment, cap equip havia pogut guanyar al municipal d’Ascó. La victòria, amb tot, consolida encara més els de David Gallego al capdavant de la classificació. Tot i això, en la primera meitat es va veure certa igualtat, amb un bon inici dels homes de Santi Castillejo, que van començar a intimidar la porteria d’un Edu Frías decisiu per als blanc-i-blaus. Arribats al quart d’hora de joc, el líder va aconseguir el control i va disposar de dues opcions clares de Pedrosa, sent un punyal per la banda esquerra.

Les constants arribades dels jugadors de David Gallego van trobar la recompensa als 33 minuts en una falta sobre Joselu dins l’àrea en què l’àrbitre va assenyalar penal. Álex López va prendre la determinació des dels onze metres i no va perdonar amb un fort llançament pel centre. Instants després, va aparèixer la figura d’Edu Frías que, amb una espectacular aturada a Cheik quan a l’estadi ja es celebrava l’empat va salvar els seus. Els darrers minuts de la primera part, l’àrbitre va anul·lar un gol al conjunt local per fora de joc que hagués significat l’1-1.

Els segons 45 minuts van començar elèctrics, amb constants arribades a ambdues àrees, però no va ser fins al minut 60 quan Carlos Doncel va ampliar distàncies. El 7 blanc-i-blau va signar un dels gols de la jornada gràcies a un xut molt col·locat que va anar directament a l’escaire. L’Ascó va abaixar el ritme amb el 0-2 encaixat i Pipa va estar a punt de fer el tercer amb un llançament ajustat. Joselu, molt actiu durant el partit, va ser l’encarregat de tancar el marcador amb una rematada acrobàtica ajustada a la base del pal. Amb aquest resultat, l’Ascó perd la segona posició en la taula, mentre que l’Espanyol B segueix sense conèixer encara la derrota.