Un ‘hat-trick’ de Manzi retorna l’Hospi al ‘play-off’

Remuntada. Els riberencs van aixecar el gol de Soufi contra un efervescent Vilassar

vilassar 1 L’HOSPITALET 3

VILASSAR DE MAR:Imanol, Arnau, Oumar, Pep Mateu, Iván, Nando, Rovira, Dani Prieto (Carrillo, 61’), Soufi (Joel, 70’), Caste (Matamala, 75’) i Èric Jiménez.L’HOSPITALET:Sergi Puig, Ñoño, Sierra, Savall, David García, Òscar García, Ripoll, Velillas, Cristian Gómez, Manzi i Dani Fernández.GOLS:1-0 (18’) Soufi. 1-1 (25’) Manzi. 1-2 (49’) Manzi, de penal. 1-3 (69’) Manzi.ÀRBITRE:Gibert González.
T.G.:
als locals Soufi, Pep Mateu i Oumar; i als visitants David García, Sierra i C. Gómez. COMENTARI: El Vilassar de Mar continua en descens després de l’enèsima derrota a casa, aquest cop contra un Hospi que entra de nou en el ‘play-off’. Els maresmencs van començar bé i, després d’avisar amb un xut al pal d’Èric Jiménez, es van avançar en un contraatac finalitzat per Soufi. L’alegria, no obstant, només va durar set minuts. A la sortida d’un córner, Manzi va fer la igualada, i a partir de llavors l’Hospitalet va aconseguir el control del partit. Els riberencs dominaven la possessió, però no acabaven de generar perill clar fins que, just després de la represa, l’àrbitre va xiular un discutit penal sobre Manzi que ell mateix es va encarregar de transformar. L’1-2 a la sortida dels vestidors va ser una llosa per al conjunt de Manel Moya, que no va tenir capacitat de reacció. A vint minuts del final, Manzi va arrodonir la seva destacable actuació sentenciant amb el tercer gol.