Barça B

Hongla, polivalència per apuntalar la rereguarda

Barça B. El filial blaugrana obté la cessió, amb una opció de compra, del polivalent central camerunès de 19 anys, inèdit aquest curs amb el Granada

El Barça B va tancar ahir la segona incorporació del mercat d’hivern. Una nova cessió després de la de Cristian Rivera, de l’Eibar. En aquest cas es tracta del polivalent central Martin Hongla, del Granada, que arriba a préstec fins a final de curs, tot i que el club blaugrana es guarda una opció de compra. El defensa, de 19 anys, que també pot actuar com a pivot defensiu, va passar ahir el reconeixement mèdic a Barcelona i va signar el seu nou contracte. Hongla es posarà a les ordres de Gerard López sense haver disputat ni un sol partit de lliga aquesta temporada al Granada, amb el qual tan sols va jugar 90 minuts en la copa contra el Saragossa.

Tot i que en aquesta primera volta no ha tingut gens de protagonisme, Hongla va disputar deu partits la temporada passada a primera divisió, en què va oferir una bona imatge. Abans del seu debut en la màxima categoria del futbol espanyol, el camerunès havia destacat al filial, a segona B, en la qual va jugar 23 duels. Enguany, en canvi, ha estat apartat de l’equip per raons institucionals. I és que el nou jugador del Barça B és un dels nombrosos futbolistes propietat de la família Pozzo que hi havia al Granada. Amb la marxa dels italians, la majoria van abandonar el club, però el camerunès es va voler quedar i ha estat penalitzat fins que se li ha trobat aquesta sortida.

Martin Hongla, amb tot, podria estar a punt per jugar diumenge contra el Tenerife, tot i que primer el Barça B haurà de resoldre alguna de les sortides dels jugadors amb els quals no compta. En el següent partit, precisament contra el Granada, el defensa no podrà jugar, ja que el club andalús ha inclòs la clàusula de la por al seu contracte. La seva arribada, d’altra banda, no serà la darrera que farà el club blaugrana aquest gener. Encara s’ha de tancar la de Matías Nahuel (Betis), que ja esta embastada.

AL MARGE

Amb el canvi de propietaris al Granada, Martin Hongla, que es va voler quedar, va ser apartat
Martin Hongla
Yaoundé, Camerun 16-03-1998 (19 anys)
Mig centre i central Alçada: 1,83 m Pes: 77 kg
FORMACIÓ
Nkufo Academy (Camerun)
TRAJECTÒRIA
16/17
Granada B (2a B) 23 partits
16/17
Granada (1a) 10 p.
17/18
Granada B (2a B) 0 p.
17/18
Granada (2a A) 0 p.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)