3a divisió FEF

Pedro Manzi

jugador de l'hospitalet

L’última oportunitat de Manzi

El protagonista de la jornada. El davanter canari de l’Hospitalet, autor de tres gols en la victòria contra el Vilassar, està provant, als 29 anys, un últim salt per progressar en el futbol

Era el rei en el grup canari de la tercera divisió, el seu olfacte golejador feia que tots els equips se’l rifessin. I la seva situació personal acompanyava, amb una feina estable i la seva parella. Tots els cants de sirena procedent de la península eren en va, per què viatjar-hi si a la seva terra ho tenia tot? Però, a punt d’entrar a la trentena, Pedro Manzi (Montevideo, 1988) va dir que sí. Va acceptar l’oferta de l’Hospitalet i s’ho va prendre com l’última oportunitat de progressar en el món del futbol. Al cap i a la fi, té el que tothom busca: gol. I ho està demostrant a l’Hospitalet, amb el qual diumenge passat va marcar tres gols que van servir per col·locar l’equip de la franja en la segona posició.

La sensació de fer tres gols en un partit, tan dolça per als davanters, ja no li traurà ningú. La seva actuació contra el Vilassar és el punt àlgid d’una temporada marcada per la irregularitat. Manzi, tot just arribar, es va fer una lesió muscular que va fer que es perdés els quatre primers partits de lliga amb tot el que suposa: falta de ritme respecte als companys i feina per intentar fer-se un lloc en un onze que aleshores estava rutllant (10 punts de 12 en la jornada 4). Però ho va aconseguir a còpia de gols. A l’entrenador, Molist, no li va quedar cap més remei que comptar més amb ell després de disfrutar dels quatre gols en set partits.

Ambició

Tot i jugar en cada partit després de la sanció, Manzi no ha tingut un lloc fix en l’onze. “La segona volta ha començat molt bé per a mi [fent referència als seus tres gols contra el Vilassar]. Després d’una primera volta irregular per les lesions i en què m’he hagut d’adaptar al grup català, més físic i amb més qualitat, ara espero que tot vagi més rodat”, assegura el davanter canari, que rememora l’ambició que li va oferir l’Hospitalet per provar el seu segon salt a la península, després d’una experiència al Marbella (2014): “És un equip amb projecció a pujar i molt recognoscible, perquè recordo que fa uns anys va jugar la promoció d’ascens per pujar a segona A contra el Tenerife. Em va seduir l’oferta i l’equip i estic molt content d’haver-la acceptat.”

LES FRASES

He tingut una primera volta irregular per les lesions i perquè m’he hagut d’adaptar al grup català, més físic i amb més qualitat
Necessitàvem un resultat com aquest [Vilassar, 1-3]. Després de les vacances de Nadal hem fet una mica de neteja al cap
L’important és que agafem un coixí de punts i anem deixant rivals enrere
Pedro Manzi
davanter de l’hospitalet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)