2a divisió A

futbol

LaLiga Genuine

El futbol més genuí

LaLiga Genuine. Tarragona és la seu aquest cap de setmana de la segona fase de la lliga per a discapacitats intel·lectuals, on participen 18 clubs de la LFP, amb el Nàstic, el Reus, el Girona i l’Espanyol

Una cerimònia d’inauguració aquest vespre al Nou Estadi de Tarragona (a les 8) obrirà la segona fase de LaLiga Genuine, la competició per a discapacitats intel·lectuals amb la participació de divuit clubs de la LFP –o de les seves fundacions–, entre els quals n’hi ha quatre de catalans, el Nàstic, el Reus, el Girona i l’Espanyol. Els partits –tres cada equip– es disputaran demà al matí i a la tarda i diumenge al matí al Complex Esportiu Futbol Salou. LaLiga Genuine, que va néixer d’una iniciativa del Nàstic, el primer club de l’Estat a crear el seu equip Genuine, ja va viure una primera fase a principis d’octubre a Vila-real i encara en viurà dues més abans de l’estiu, a Mallorca, al març, i a Vigo, al juny. Pel que fa als duels dels catalans, demà al matí hi haurà el Vila-real-Girona, el Rayo-Espanyol, el Mallorca-Reus i l’Osasuna-Nàstic, i a la tarda es disputaran el Girona-Atlético, l’Espanyol-València, el Reus-Las Palmas i el Nàstic-Deportivo. Diumenge al matí es jugaran el Còrdova-Nàstic, el Reus-Real Sociedad, l’Espanyol-Celta i el Llevant-Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)