El Gavà, a deu minuts de fer saltar la banca al Nou Sardenya

Reacció. L’Europa va igualar en el tram final del duel el 0-2 amb què s’havia avançat el cuer

Europa 2 gavà 2

EUROPA:Arnau, Damià (Prat, 72’), Cano, Alberto, Canelada, Varona (Pluvins, 61’), Tena (Josa, 81’), De la Torre, Javi Navarro, David Jiménez i Raíllo.GAVÀ:Pol Busquets, Mario, Carlos Garcia, Èric Pujol, Xavi Luébanas, Marc Rodergas, Ao, Marcos (Jadir, 86’), Sani, Carricondo i Aks (Adrián, 67’).GOLS:0-1 (26’) Aks. 0-2 (48’) Ao. 1-2 (83’) Javi Navarro. 2-2 (85’) Cano.ÀRBITRE:Navarro Garcia.T.G.:Al local Josa i als visitants Aks i Marcos.COMENTARI:El Gavà va tornar a puntuar al camp d’un rival, ‘a priori’, d’una altra lliga. Els d’Antonio Escudero van quedar-se a tocar dels tres punts al Nou Sardenya en un partit que, per als interessos visitants, van tenir deu minuts de més. Tot i el domini inicial, l’Europa no convertia la possessió en accions de perill, mentre que els visitants van aprofitar un servei de banda que va acabar amb la pilota als peus d’Aks, que no va perdonar. Els d’Escudero van mantenir les línies juntes i els escapulats ho van provar per velocitat. Després de la represa, el Gavà va fer el 0-2 gràcies a un contraatac culminat per Ao. En el minut 79, el partit va estar a punt de canviar amb un penal a favor de l’Europa que Raíllo no va transformar. Quan semblava que el Gavà s’enduria la victòria, Javi Navarro va caçar la pilota dins l’àrea i va fer l’1-2. El gol va donar tant d’aire als de Gràcia que Àlex Cano va signar el gol de l’empat només dos minuts després.