3a divisió FEF

La muntanya fa baixada

El protagonista de la jornada. Adrià Recort va conduir el Santfeliuenc a la tercera victòria seguida amb un doblet. Els blanc-i-blaus, plenament recuperats després de tretze partits sense vèncer

L’enlairament del Santfeliuenc ha estat de nota, amb tres victòries consecutives que van trencar una ratxa de tretze jornades sense guanyar. Enmig d’aquestes muntanyes russes, el conjunt del Baix Llobregat ha trobat la recepta perfecta per solucionar els problemes de resultats: eficàcia. I en aquest sentit, el davanter Adrià Recort, jugador de primer any, ha donat una empenta al seu equip amb tres gols en dos partits i un doblet dissabte passat que van valer els tres punts contra l’Horta (2-0).

L’alarma es va disparar quan el Santfeliuenc va ser incapaç de guanyar els dos partits consecutius a casa contra el Castelldefels (1-1) i la Pobla de Mafumet (0-1) perquè la mala ratxa semblava que no tenia final, i més arribant a continuació l’Espanyol B i l’Ascó. Aquells dos partits també van acabar en derrota, però l’equip es va refer en l’inici de la segona volta amb tres triomfs consecutius des del canvi d’any. “Ens costava crear ocasions, però hem treballat molt i ho hem acabat solucionant”, explica el davanter Adrià Recort, que té bona part de culpa del fet que l’equip hagi superat aquest sotrac amb tres gols en dos partits. “Sabíem que la victòria acabaria arribant, però sap greu perquè podríem haver estat més amunt amb una mica més d’efectivitat. Però al final estem en la posició que mereixem”, hi afegeix. El Santfeliuenc és tretzè classificat, a catorze punts del descens. Els nou punts sumats han estat clau per no caure en depressió.

Estat de forma

Recort va engaltar un xut des de la frontal i un altre des de dins de l’àrea per marcar el seu primer doblet en l’any del debut a tercera divisió. “Sabia que el canvi de categoria era difícil, però a poc a poc, amb la feina del dia a dia, el suport dels companys i de l’entrenador, m’he anat sentint molt bé”, explica l’exdavanter de la Damm i el Josep Maria Gené, que arriba després de marcar prop d’una desena de gols en la màxima categoria juvenil.

LES FRASES

El nostre objectiu és que ens creïn el menor nombre possible d’ocasions, quan sigui possible tocar la pilota i definir a l’àrea rival
Simplement intento aprofitar les oportunitats que em dona l’entrenador. Estic molt a gust
Adrià Recort
davanter del santfeliuenc
L’equip ara potser és més sòlid al darrere que a principi de curs i també més efectiu de cara a gol. Fem menys ocasions però les convertim

Una experiència en el futbol d’Anglaterra

Quan era juvenil, Adrià Recort va flirtejar amb la possibilitat de marxar a Anglaterra a jugar. De fet, es va entrenar alguns dies amb els equips juvenils del Queens Park Rangers i del Burnley. “El representant d’un company a la Damm és anglès i després de veure alguns partits del nostre equip va decidir contactar amb els clubs anglesos perquè dos companys més (David Acedo, jugador del Vilafranca, i Joan Castanyer, al Sabadell) i jo anéssim a entrenar allà alguns dies”, rememora Recort. “Va ser una experiència molt gratificant perquè t’adones que hi ha moltes maneres de viure el futbol. Allà és molt més físic, però va estar molt bé. Guardo un bon record d’aquells dies”, explica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)