Territorial

A Vilablareix tot es fa més fàcil per al Girona

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal reben el Gimnàstic de Manresa (12.30 h) amb la voluntat d’oblidar la derrota de Manacor

El Girona tornarà a jugar aquest migdia allà on se sent més còmode, a Vilablareix. Més que còmode, els gironins fins ara s’hi han mostrat invencibles, aconseguint guanyar els nou partits que hi han jugat. L’objectiu dels d’Àlex Marsal és que a partir de les 12.30 h el Gimnàstic de Manresa es converteixi en la desena víctima i que serveixi per donar una injecció moral a l’equip abans del gran repte de la setmana que ve, també a Vilablareix, contra el Barça.

Més enllà de mantenir la ratxa d’imbatibilitat a casa el Girona necessita els tres punts per recuperar les bones sensacions després de la derrota de diumenge passat a Manacor, on per primera vegada els gironins es van veure clarament superats i no van tenir opcions. A més, la victòria és vital perquè l’equip es mantingui de ple en la lluita per la segona posició que ara ocupa el Saragossa en solitari després de les ensopegades del Girona i el Mallorca la setmana passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)