Aday permet al Vilafranca arrodonir la setmana

Victòria clara. El davanter va comandar els penedesencs amb un ‘hat-trick’ en la golejada contra el Santboià, que va anar de més a menys

vilafranca 4 santboià 0

VILAFRANCA:Miguel Ramos, Guti, Arnau, Medina (Vives, 46’), Eric Via, Àlex Pla, Boira, Óscar Hernando (Sergi, 69’), Abel Rita, Acedo i Aday (Sardà, 76’).SANTBOIÀ:Iván Fuentes, Rubi, Cárdenas (Romano, 77’), Mario, Castell, Carlos Martínez (Revi, 65’), John Neeskens, Gabi, Juanlu (Oriol Molins, 65’), Jonathan Collado i Carlos González.GOLS:1-0 (45’) Aday. 2-0 (74’) Aday. 3-0 (75’) Aday. 4-0 (85’) Vives.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:Als visitants Carlos Martínez, Cárdenas i Juanlu.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

El Vilafranca va culminar una setmana fantàstica de tres victòries –la jornada passada va derrotar el Figueres i dimecres va eliminar el Peña Sport en la copa federació– amb una golejada contra el Santboià. El conjunt d’Ivan Moreno, de bracet d’un Aday que va tenir el dia i va marcar un hat-trick, va superar de manera contundent el Santboià. Tot i el resultat, el del Baix Llobregat van mostrar-se com un equip combatiu, sobretot en una primera part en què van estar millors. El seu pitjor enemic va ser el porter Miguel Ramos, que va frustrar les seves oportunitats més clares. En el 24’, Collado va entrar per la banda dreta però va topar amb el sentinella local i amb Arnau, que van salvar el perill quan ja es cantava el gol visitant. Disset minuts després va tenir-la Juanlu, que es va plantar davant de Ramos i va veure com el porter la treia amb els punys. Tot i les ocasions visitants, qui va colpejar primer va ser el Vilafranca, que es va avançar gràcies a Aday. El davanter va aprofitar una pilota a l’esquena de la defensa per fer l’1-0. Just després, el Santboià va estar a punt d’empatar en el servei d’un córner, però la pilota es va estavellar al pal.

Després de la represa el Vilafranca va millorar i va imposar la seva llei. Així, Aday va encarrilar la victòria en el 74, en rematar una bona centrada d’Abel Rita. El mateix atacant culminaria el seu trio de gols un minut després amb una bona vaselina. El 3-0 va deixar molt tocat el Santboià, que en el minut 85 va encaixar el 4-0 definitiu, amb una rematada de Vives després d’un servei de cantonada de Guti. El Vilafranca, amb tot, va amarrar un segon triomf seguit en la lliga que l’acosta a la zona d’ascens.