1a femenina

El Barça no pot superar el mur

1a divisió femenina. Les blaugrana deixen escapar l’avantatge de dos punts que tenien al capdavant de la taula després de no poder passar de l’empat sense gols contra la Real Sociedad

BARÇA 0 R.SOCIEDAD 0

BARÇA:Paños, Gemma Gili (Olga Garcia, 77’), Torrejón, Mapi León, Melanie (Perle, 59’), Patri, Bussaglia, Aitana (Vicky Losada, 51’), Alexia (Bárbara, 59’), Martens i Duggan.REAL SOCIEDAD:Quiñones, Leyre, Iparragirre, Mendoza, Etxezarreta, Beltrán, Beristain (Calvo, 89’), Baños, Zornoza (Pizarro, 77’), Goto (Eizagirre, 64’) i Nahikari (Lareo, 87’).ÀRBITRE:Martínez Madrona.T.G.:a les visitants Beristain i Beltrán.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

L’avantatge que havia aconseguit el Barça gràcies a l’ensopegada de l’Atlético contra la Real Sociedad va desaparèixer tot just una setmana després amb el mateix protagonista: el conjunt basc va aconseguir aguantar el 0-0 al Mini i la igualtat torna en el lideratge de la taula.

Davant una línia de cinc ben plantada, el Barça es va trobar amb problemes des de l’inici per aproximar-se a la porteria rival. De fet, el primer xut a porteria va ser de les txuri urdin, amb una rematada al lateral de la porteria de Beristain. A poc a poc, però, les blaugrana van anar tancant les visitants i, tot i que el monopoli de la possessió no es va veure traduït en gaires ocasions, Martens i Bussaglia van tenir a prop l’1-0.

En la represa, el partit va seguir inclinat cap a la porteria del conjunt guipuscoà amb la mateixa poca fluïdesa en els últims metres del Barça. I és que mentre la Real gairebé no es va acostar a l’àrea rival, la visitant Quiñones només va haver d’intervenir en xuts llunyans sense perill. Amb tot, però, el partit es va animar en l’últim tram i la visitant Nahikari va veure com li anul·laven un gol per un fora de joc inexistent (75’). Passat l’ensurt, el Barça va reaccionar i Olga va estar a punt de marcar però el marcador ja no es va moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)