3a divisió FEF

El Castelldefels posa encara més distància amb la salvació

Duel clau. L’eficàcia somriu al conjunt groc i enfonsa el Granollers

granollers 1 castelldefels 2

GRANOLLERS:Santaló; Carles Mur, Aitor (Fuentes, 77’), Víctor Díaz, Eloi Zamorano, Joel, Aleix Arenas (Álvaro, 46’), Ricky, Kilian, Narcís Barrera i Eric López (Samu Obeng, 55’).CASTELLDEFELS:Manu Martín; Juanito, Joan Castillo, Arturo, Alegre, Joel Coch, Kevin (Bermúdez, 46’), Gibert, Pedro Bilbao, Sergi Gestí (Joan Inés, 69’) i Aumatell (Raigón, 78’).GOLS:0-1 (11’) Aumatell. 0-2 (20’) Zamorano. 1-2 (89’) Fran Fuentes.ÀRBITRE:Ferrero Mansilla.T.G.:als locals Narcís, Aitor, Kilian, Mur i Ricky; als visitants Castillo, Kevin, Joel Coch i Manu Martín.PÚBLIC:uns 300 espectadors al municipal del Carrer Girona.

Si el Granollers volia tenir alguna esperança d’atrapar el Castelldefels en la lluita per la salvació, ahir va perdre una gran oportunitat. El conjunt groc va fer un partit molt seriós i, ajudat per la eficàcia a les àrees, va endur-se un partit que el situa amb una diferència de més de tretze punts respecte al conjunt vallesà. El partit es va decantar aviat quan Aumatell va aprofitar la sortida d’un córner per afusellar Santaló. Tot seguit, una falta d’entesa entre Eloi Zamorano i el porter local va eixamplar les distàncies que es van reduir al final, gairebé sense temps, amb el gol de Fuentes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)