El Santfe segueix en estat dolç

En ratxa. Els del Baix Llobregat encara no coneixen la derrota aquest 2018. Contra el Vilafranca es van mostrar molt segurs en defensa i Zárate va sentenciar amb dues urpades

SANTFELIUENC 2 VILAFRANCA 0

SANTFELIUENC:Toni, Ion Vázquez (Alberto, 66’), Juanjo Prior, Rafa Murillo, Nacho Ruiz, Olmo, Adri Recort (Charly Ruiz, 86’) Jaime Fuentes, Zárate, Maldonado (Romo, 72’) i Jaume Duran.VILAFRANCA:Miguel Ramos, Guti, Via, Vives, Gaixas, Àlex Pla, Boira (Sardà, 74’), Acedo (Óscar Hernando, 63’), Abel Rita (Medina, 86’), Oribe i Aday.GOLS:1-0 (15’) Zárate. 2-0 (82’) Zárate.ÀRBITRE:Garcia Fuster.T.G.:als locals Ion Vázquez, Maldonado, Jaime Fuentes i Carlos Olmo; i als visitants Eric Via i Víctor Oribe.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Santfeliuenc viu el seu particular idil·li amb el 2018: quatre victòries i un empat il·lustren fidelment el magnífic moment dels blanc-i-blaus, que han esvaït tots els fantasmes que els van assetjar l’any anterior. El Vilafranca no va poder superar en cap moment la línia de contenció local i Eric Zárate va signar un doblet per donar el triomf al Santfe.

Els del Penedès van començar millor, però els locals van tenir les primeres ocasions. Eric Zárate va coquetejar amb el gol en una rematada un xic creuada a servei d’Adri Recort (10’) i, cinc minuts després, el davanter va obrir la llauna avançant-se a la defensa en un servei de cantonada. El gol va donar inici a una seqüència de joc travada i un xic desordenada. El Vilafranca va estar a punt d’empatar en el 26’ en una rematada dins l’àrea d’Àlex Pla que va salvar Juanjo Prior ben col·locat. I dos minuts més tard, Víctor Oribe ho va provar des de la llunyania.

Els futbolistes d’Ivan Moreno va començar la segona part disposats a tot. I en dos minuts, primer mitjançant un cop de cap d’Eric Via i després amb una ocasió immillorable d’Aday, podrien haver capgirat el resultat. El Santfe, però, va saber resistir les escomeses ofensives i el partit es va endinsar per un territori incert. El Vilafranca dominava i els locals amenaçaven amb ràpids contracops. Amb el partit molt viu, els visitants van fregar l’empat. El Santfe, però, va reblar la feina en una cavalcada sense fi de Nacho Ruiz, que va acabar assistint Adri Recort i aquest va fer la passada de la mort perquè Eric Zárate afusellés Miguel Ramos i sentenciés el triomf local (82’). En l’afegit, Aday va topar amb el pal.