3a divisió FEF

El triomf de la tranquil·litat

Eficàcia local. El Santboià posa distància respecte al descens amb una revitalitzadora victòria contra un equip enfonsat, el Vilassar

santboià 2 vilassar 0

SANTBOIÀ:Iván Fuentes, Rubi, Mario, Gerard Rovira, Castell (Cárdenas, 37’), Carlos Martínez, Carlos González, Gabi López, Juanlu (Molins, 41’), Pedro Bravo i Revi (Neeskens, 86’).VILASSAR:Imanol, Pep Mateu, Oumar, Borges, Iván Rodríguez, Nando, Joel, Nil (Soufiane, 46’), Javi Sánchez i Caste (Diego Carrillo, 56’), Rovira (Matamala, 72’).GOLS:1-0 (29’) Revi. 2-0 (86’) Pedro.ÀRBITRE:Luceño Soriano. als locals Carlos González i Pedro; als visitants Joel i Soufiane.PÚBLIC:uns 200 espectadors al Joan Baptista Milà.

El Santboià va obtenir el primer triomf de l’any, que li dona molta tranquil·litat per a l’objectiu de la permanència. Els de Piti Belmonte van ser més eficients que el Vilassar, a qui cada vegada se li fa més coll amunt repetir la gesta de la salvació de la temporada passada.

En el primer temps, els locals van estar a prop del gol amb una rematada al pal de Revi (10’). Però poc després el davanter va aprofitar una assistència de cullera de Carlos González per batre Imanol. Un xut de Pep Mateu, fluix a les mans d’Ivan, va ser l’únic entre els tres pals dels maresmencs. La mala notícia per als locals va ser les lesions de Castell i Juanlu, especialment la del davanter, que va ser traslladat a l’hospital.

En el segon temps, Oriol Molins de cap, Carlos González amb un xut fluix i Revi amb una rematada de cap en la sortida d’un córner van estar a punt de marcar. Però a mitjan segon temps va ser el Vilassar qui es va estirar més tot i que no va aconseguir gaire premi. Les dues ocasions que va tenir, xuts d’Oumar i Matamala, van sortir desviades.

En el tram final, una centrada de Neeskens va ser el preludi del gol de la tranquil·litat de Pedro. L’exjugador del Gavà i del Sant Andreu va tenir ocasions d’ampliar l’avantatge en el temps afegit, però va errar una diana pràcticament feta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)