3a divisió FEF

futbol

L'HOSPITALET

Aliaga evita un ensurt i l’Hospi se surt amb la seva

Penal aturat. El porter de l’Hospitalet salva el seu equip en el tram final i el Gavà torna a marxar amb les mans buides tot i haver resistit contra un gall

l’hospitalet 1 gavà 0

L’HOSPITALET:Aliaga, Dani Fernández, Eudald, Losada, Rodri, Cristian Gómez, Canario (Velillas, 59’), Óscar García, Imaz, Christian Alfonso (Agi, 66’) i Manzi (Ripoll, 80’).GAVÀ:Pol Busquets, Cardete, Carlos García, Èric Pujol, Pol Ros (David García, 67’), Marc Rodergas, Ao, Marcos (Dani Muela, 83’), Sani, Carricondo (Joshua, 67’) i Júnior.GOL:1-0 (36’) Manzi.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:el local Cristian Gómez, i els visitants Pol Ros i Cardete.T.V.:al riberenc Eudald, per doble amonestació (74’).

Tot i la diferència en la classificació, l’Hospitalet va passar pena per sumar contra el Gavà tres punts que el refermen en els llocs de promoció d’ascens, ara amb vuit punts de marge respecte al cinquè. I és que la mínima victòria riberenca va perillar si no hagués estat pel seu porter, Adrià Aliaga, que va aturar un penal al visitant Ao a les acaballes del partit. En un partit poc lluït com darrerament és habitual a l’estadi, els riberencs van dominar el primer acte contra un Gavà que no va generar perill. Gómez i Manzi van disposar de les primeres ocasions del conjunt local amb dues rematades que van anar altes, però el control cada cop més intens dels locals es va traduir en el gol de Manzi, l’onzè del curs, gràcies a un xut creuat que va superar Pol Busquets.

Després de la represa, l’Hospitalet va reduir la marxa i es va dedicar a administrar l’escàs avantatge sense gaire presència ofensiva. L’expulsió d’Eudald a un quart d’hora del final va accelerar el partit i el Gavà, amb un home més, va fer una passa endavant. L’oportunitat més clara dels d’Antonio Escudero va ser un penal que Aliaga va aturar a Ao (78’). Tot i el desencert, el Gavà no es va rendir i va estar a punt d’empatar en el temps d’afegir, però ni Ao, ni Júnior ni Marc Rodergas van estar suficientment encertats i la victòria al final es va quedar a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)