3a divisió FEF

JOSE ANTONIO REVILLA

PRESIDENT DE LA UNIÓ ESPORTIVA FIGUERES

“L’actual cos tècnic continuarà”

“Una persona de la casa hi posarà el carnet i s’integrarà en el primer equip”

“No esperàvem que marxés del club tan aviat”

José Antonio Revilla viu la sisena temporada com a president del Figueres, una campanya marcada per la mala trajectòria de l’equip a Vilatenim, la marxa de Chicho i la celebració del centenari del club ben a prop.

L’equip és quinzè amb 30 punts. Quina valoració fa de la temporada?
Potser estem en una posició una mica més baixa del que volíem a principi de temporada. Ens hauria agradat estar més a prop dels llocs capdavanters, potser no per lluitar amb els quatre primers, ja que enguany hi ha molt nivell, però sí una mica més amunt. A casa hem fallat molt i se’ns han escapat molts punts en els últims minuts. Són coses que penalitzen molt. Esperem que en la segona volta puguem recuperar alguna posició en la classificació.
La mala dinàmica a casa el preocupa?
És un tema al qual costa trobar una explicació lògica. Potser hem entrat en aquella inèrcia que quan no es guanyen partits els jugadors es posen nerviosos i cada cop costa més. En l’últim partit, per exemple, vam tenir ocasions de sobres per guanyar però la pilota no va entrar i es va empatar. És un problema que arrosseguem tota la temporada ja que només hem pogut guanyar tres partits a Vilatenim. Em preocupa perquè sempre és millor que l’afició vegi guanyar l’equip, però els jugadors han d’estar tranquils perquè aquestes dinàmiques canvien de cop.
La temporada també ha estat marcada per la marxa de Chicho al Peralada. Ha estat un cop dur per al club?
En un principi el projecte amb Chicho a la banqueta era a tres anys de vista. Sabíem que una cosa així podia passar però no ens esperàvem que arribés tan d’hora. Un entrenador jove, en progressió i amb grans capacitats és un perfil interessant per a qualsevol club i ja vèiem que podia acabar fent el salt cap a una categoria superior. És clar que la seva marxa ha afectat el projecte esportiu que teníem pensat, però bé, ell és una persona i l’equip i el club continuaran funcionant. Ens ha afectat en el sentit d’haver-nos de reorganitzar a mitja temporada i en això treballem.
Han assumit la banqueta Damià Abella i Aitor Yeto. Acabaran la temporada o encara es busca un altre entrenador?
Ens falta decidir quina persona de dins del club i ja vinculada amb l’àrea tècnica del primer equip posarà el carnet necessari en la figura del primer entrenador, ja que ni Damià ni Aitor el tenen. Aquesta persona s’integrarà més en l’equip fent de primer entrenador i treballant amb la resta del cos tècnic. La idea que tenim clara és que volem continuar amb aquest grup d’entrenadors que ja coneixen la casa.
S’acosta l’any del centenari. Ja hi treballen?
Sí, s’ha creat una comissió del centenari formada per directius i per persones vinculades a l’entitat i la seva història. Aquest grup de treball està creant un programa d’actes que esperem que es pugui presentar de cara a la primavera.
Pel que fa al club, s’ha estrenat el nou local social. Una millora molt important.
Sí, molt, sobretot pensant en el futbol de base i les seves famílies. Calia un lloc per protegir-se de les inclemències del temps. Era una reivindicació de fa anys que s’ha pogut fer realitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)