3a divisió FEF

El Vilafranca perdona i s’emporta una renda mínima

Copa Federació. El degà penedesenc va ser dominador absolut del partit

vilafranca 1 sd logronyÈs 0

VILAFRANCA:Miguel Ramos, Guti, Díez, Arnau, Via, Pla, Vives, Ton Ripoll (Abel Rita, 72’), Oribe, Óscar Hernando (Fran Álvarez, 59’) i Aday (Boira, 82’).SD LOGRONYÈS:Pinillos, Adriano, Liébana, Nano, Saúl, Rojas, Suárez, Losa (Bruju, 62’), Peña, Miño (Herce, 57’) i Tenorio (Imanol, 73’).GOLS:1-0 (17’) Oribe.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:als locals Miguel Ramos, Pla i Fran Álvarez i als visitants Adriano i Miño.PÚBLIC:450 espectadors al municipal de Vilafranca.

El Vilafranca es va emportar un bon resultat per a la tornada a Logronyo d’aquí a quinze dies, tot i que pels mereixements que va fer, la renda hauria d’haver estat més abundant. El conjunt local va ser dominador absolut del partit i en el primer quart d’hora va disposar de quatre ocasions de gol. Fruit del domini, va arribar el golàs d’Oribe, en una acció marca de la casa en què es va desfer de dos marcadors i va clavar la pilota al fons de l’escaire. La segona part també va ser un monòleg vilafranquí amb nombroses ocasions i un gol olímpic d’Oribe anul·lat per l’àrbitre per falta sobre el porter. En el 80’ va arribar l’única ocasió visitant amb un xut d’Herce que va sortir desviat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)