Territorial

El Girona vol esgotar les possibilitats d’acabar segon

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal visiten el camp de l’Espanyol (12 h) obligats a guanyar per mantenir el somni de la copa

La derrota contra el Barça ha deixat el Girona a sis punts del segon, el Saragossa, i ha complicat les possibilitats de classificar-se per a la copa, però els gironins no volen abaixar els braços i confien a lluitar fins al final. Per aconseguir-ho, els d’Àlex Marsal necessiten guanyar avui al camp de l’Espanyol (a les 12 h), que és quart empatat a punts amb el Girona. Els blanc-i-vermells, per tant, estan obligats a trencar la seva mala dinàmica a domicili, en què només han guanyat un partit dels últims nou. Avui s’enfrontaran a un Espanyol que va passar una ratxa nefasta de resultats amb cinc partits consecutius sense guanyar –quatre empats i una derrota–, però que sembla haver remuntat el vol gràcies a les victòries contra el Manacor (2-0) i el Gimnàstic de Manresa (1-4).

EL RIVAL

L’Espanyol encadena dues victòries després de cinc partits sense guanyar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)