3a divisió FEF

El Figueres vol el quart triomf seguit a domicili

3a divisió. L’equip figuerenc visita el difícil camp del Terrassa (17 h) amb l’objectiu de continuar amb la bona dinàmica a camp contrari

La Unió juga avui un nou partit de lliga al camp del Terrassa, sisè classificat amb 39 punts (té la zona del play-off d’ascens a només dos punts) i sempre un equip difícil de superar. Tot i així, els figuerencs encaren el duel amb la màxima ambició i confiança, i és que acaben de guanyar els tres darrers partits a domicili, contra el Granollers (0-3), el Palamós (0-1) i el Vilassar (0-2). És per això que avui els empordanesos, quinzens amb 30 punts (tenen el descens directe a 13 i el play-off a 11), buscaran la quarta victòria seguida a camp contrari, que els permetria escalar una mica més en la classificació. Serà el sisè partit amb el nou cos tècnic a la banqueta, que fins ara acumula un bagatge de dues victòries, dues derrotes i un empat. El Terrassa va tallar la setmana passada al camp del Reus (0-2) una mala sèrie de tres derrotes seguides.

“El Terrassa és un dels grans de la categoria i té la pressió d’intentar pujar a 2a B. És un equip que t’intenta sotmetre per mitjà del joc i ens discutirà la possessió, però intentarem continuar la bona dinàmica a domicili”, explica el tècnic del Figueres, Damià Abella, que tindrà les baixes dels lesionats Ot Bofill i el porter Aleix Díaz.

LA PRÈVIA

El Terrassa té la pressió d’intentar pujar a 2a B. Segur que ens discutirà la possessió
Damià Abella
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)