3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

El Santfeliuenc fa sang del Vilassar

Cuers. La dura derrota encaixada pel conjunt de Manel Moya, unida al punt aconseguit pel Gavà, condemna el conjunt maresmenc a caure un altre cop a la darrera posició de la taula

VILASSAR 1 SANTFELIUENC 6

VILASSAR:Imanol, Pep Mateu, Oumar (Caste, 26’), Borges, Ivan, Dani Prieto (Diego, 46’), Eric Jiménez (Soufiane, 46’), Nando, Javi Sánchez, Matamala i RoviraSANTFELIUENC:Toni Casamayor, Nacho Ruiz, Jaume Duran, Murillo, Esteban (Cuadras, 84’), Juanjo Prior, Olmo, Jaime Fuentes, Zárate, Josele (Sergi Serés, 79’) i Romo (Adri Recort, 67’).GOLS:0-1 (17’) Josele. 0-2 (22’) Romo. 0-3 (31’) Zárate. 1-3 (51’) Matamala. 1-4 (79’) Zárate. 1-5 (84’) Jaime. 1-6 (88’) Zárate.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:als locals Dani Prieto, Ivan, Borges, Nando, Pep Mateu i al tècnic Manel Moya; i al visitant Toni Casamayor.

Correctiu excessiu del Santfeliuenc, que va aprofitar totes les concessions defensives que va donar el Vilassar. Amb la derrota, combinada amb l’empat del Gavà, els maresmencs cauen a la darrera posició de la taula.

Tot i l’1-6 final, el Vilassar va engegar amb força i només començar va veure com l’àrbitre anul·lava un gol a Javi Sánchez per fora de joc. El joc es continuava desenvolupant majoritàriament en camp visitant, però en un contracop culminat per Josele, els visitants es van avançar i el partit va fer un gir. Perquè el gol va descentrar el conjunt de Manel Moya, que va desaparèixer del terreny de joc i va permetre al Santfeliuenc, sense gairebé despentinar-se, situar-se 0-3 abans del descans.

Tot semblava sentenciat, però a la represa els locals van reaccionar i Matamala va retallar distància i Javi Sánchez va tornar a marcar en fora de joc. Però quan més s’ho creien els vilassarencs, un altre contracop letal dels visitants, aquesta vegada resolt per Zárate, va enterrar totes les esperances locals. Igual que al primer temps, amb el gol encaixat el Vilassar es va enfonsar i els visitants ho van aprofitar per completar un resultat dolorós que encara hauria pogut ser més ampli en els darrers minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)