3a divisió FEF

El Prat no té fissures

Contundència potablava. El Castelldefels, sense reacció

castelldefels 1 EL prat 3

CASTELLDEFELS:Manu Martín, Juanito, Joan Castillo, Arturo, Kilian, Joel Coch (Joan Inés, 73’), Kevin (Bermúdez, 46’), Gibert, Pedro Bilbao, Gestí (Enric Vega, 73’) i Aumatell.EL PRAT:Sergio, Joel García, Lario, Ricarte, Bessone, Escabrós, Senent (Jordi Cano, 61’), Padilla, Larrosa (Ignacio, 75’), Pau Darbra i Poves (C. Cano, 81’).GOLS:0-1 (13’) Ricarte. 0-2 (33’) Poves. 1-2 (34’) Aumatell. 1-3 (53’) Larrosa.ÀRBITRE:Sánchez Aparicio.T.G.:al local Joan Castillo; als visitants Lario, Ricarte, Padilla i Pau Darbra.PÚBLIC:300 espectadors.

Clara i còmoda victòria del Prat als Canyars que referma els potablava en la promoció d’ascens mentre que el Castelldefels inicia un tram dur de calendari amb derrota.

El joc va tenir molt de ritme des de l’inici, amb una arribada clara per a cada equip (Pedro Bilbao, en el 5’ i Poves, en el 7’). Ricarte va avançar els seus aprofitant una pilota solta dins l’àrea derivada d’una falta lateral. Els grocs van intentar reaccionar, amb una acció de Gibert (18’), però els potablava no es van deixar sorprendre i amb un futbol col·lectiu i sense fissures van accentuar el control del joc. Poves va ampliar la distància en l’electrònic tot i que Aumatell va mantenir les esperances marineres amb un immediat 1-2. La rauxa dels de Carrillo només de tornar del descans es va esfilagarsar quan el Prat va fer diana a la primera després de la represa amb Larrosa completant una fulgurant transició. Després només va haver-hi temps perquè el porter local Manu es lluís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)