Girona

Pere Pons no arribarà al partit contra el Leganés

Pere Pons, que no és dels que es queixen per res, va notar una punxada al soli de la cama esquerra i va demanar el canvi quan el descans ja era al damunt. El de Sant Martí Vell no va ni esperar a la mitja part per ser avaluat, la qual cosa ja era indicativa que tenia el convenciment que hi havia una lesió muscular que corria el risc d’agreujar-se si continuava a la gespa encara que fos un parell de minuts. El futbolista està pendent de proves definitives –passarà pels aparells d’ecografia i de ressonància– que determinaran si hi ha trencament o només és una contractura. Sigui com sigui, és gairebé impossible que arribi al partit contra el Leganés, que a sobre és divendres. Pere Pons ja va tenir aquesta temporada una lesió al soli, tot i que de la cama dreta. Arran d’aquella lesió, el migcampista es va perdre els partits contra la Real Sociedad i el Betis.

Més efectius

Machín podrà tenir més on triar si no hi ha contratemps durant les properes hores. Stuani, que va veure el partit al Pizjuán des de la banqueta, hauria d’estar al cent per cent. El tècnic també recuperarà Pablo Maffeo, després de la sanció, i David Timor, que va ser baixa a Sevilla per un procés gripal.

LESIONAT

Pendent de proves definitives, el migcampista té tocat el soli de la cama esquerra

RECUPERATS

Stuani, Timor i Maffeo, que no van jugar al Pizjuán, haurien d’estar a punt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)