Territorial

El Banyoles, efervescent

1a catalana. L’estira-i-arronsa dels del Pla de l’Estany cap a la permanència els ha situat a un punt de la permanència, una situació que l’equip no pot desaprofitar

El Banyoles va caure en llocs de descens en la jornada 9 i des de llavors l’estira-i-arronsa per sortir dels llocs de perill ha estat constant. En aquest camí, els del Pla de l’Estany han arribat a quedar a cinc punts de la permanència, però també ho han vist molt més a prop després d’alguna victòria. Just abans de l’aturada per carnaval, l’equip d’Adam Fontes va aconseguir una victòria revitalitzadora contra el Castellar (0-3), que, a més d’injectar una bona dosi de moral a la plantilla, li ha permès quedar fora del descens directe després de dotze jornades i a tocar de la permanència.

El Banyoles, amb 22 punts, ocupa la catorzena posició i és a només un punt del primer equip que se salvaria, el Júpiter. Amb la darrera victòria, el Banyoles també té l’oportunitat d’enganxar un bon grapat de rivals que té per sobre en la classificació en cas que les victòries continuïn aquest diumenge.

Furgar la ferida

Després d’una sèrie de tres jornades sense perdre, amb un balanç de dos empats i una victòria, el Banyoles vol ampliar la millor ratxa de resultats aquest diumenge a casa (12 h) contra el Vic. El conjunt de la capital d’Osona no passa el millor moment i aquest 2018 ha sumat una victòria, una derrota i tres empats.

Precisament els vigatans són l’equip que més empata de la primera catalana, ja que en deu enfrontaments d’aquesta temporada no s’ha desfet l’empat. En el duel de la primera volta, els vigatans van vèncer clarament el Banyoles per 3-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)