Territorial

El clàssic català, decisiu tant per al Barça com per a l’Espanyol

Divisió d’honor juvenil. Els dos equips es juguen molt en el partit ‘rei’ del futbol de base del país (16.15 h, Dani Jarque, Gol)

Una ensopegada pot canviar moltes coses en la temporada del Barça i l’Espanyol. Cap dels dos equips, com ha estat habitual en el passat, competeix pels mateixos objectius en la màxima categoria, però el clàssic del futbol de base català tindrà un aire decisiu.

L’Espanyol (cinquè, 41 punts) i el Barça (primer, 56 punts) s’enfronten cara a cara (16.15 h, a la ciutat esportiva Dani Jarque, Gol) en un duel en què els blanc-i-blaus necessiten el triomf per aspirar a la segona posició que els permetria jugar la copa. “Tot i les diferències que hi pugui haver en la classificació, tenim condicions per guanyar el Barça”, diu el tècnic blanc-i-blau, Luis Blanco. El conjunt blaugrana, en canvi, necessita els punts per conservar la distància amb el Saragossa, que és a sis punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)