3a divisió FEF

El Sant Andreu aconsegueix trencar el mur defensiu

Triomf ajustat. El Castelldefels resisteix en el primer temps gràcies al seu porter i a la feina defensiva, però no remata el partit i els andreuencs ho aprofiten amb dues dianes al final

sant andreu 2 castelldefels 0

SANT ANDREU:Segovia, David López, Carroza, Noguera, Juanan (Joel, 73’), Víctor (Alberto, 67’), Guerrero (Alcover, 35’), Josu, Alfred, Óscar Muñoz i Elhadji.CASTELLDEFELS:Manu Martín, Juanito, Castillo, Arturo (Inés, 83’), Alegre, Joel Coch, Bermúdez, Pedro (Kevin, 67’), Gesti, Gibert i Aumatell (Raigon, 60’).GOLS:1-0 (74’) Elhadji. 2-0 (92’) Óscar Muñoz, de penal.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als locals Guerrero, Joel i Óscar Muñoz; als visitants Arturo, Kevin i Juanito.PÚBLIC:uns 800 espectadors al Narcís Sala.

Treballada victòria del Sant Andreu contra un defensiu Castelldefels. Fins ben avançat el duel, els quadribarrats no van aconseguir superar la muralla dels del Baix Llobregat. Elhadji va obrir el meló i, malgrat un tram final de patiment, Óscar Muñoz, de penal, va tancar un triomf que consolida els andreuencs a la zona noble.

En el primer temps, els locals van dominar de manera clara contra un rival que feia el que podia per refusar la pilota lluny de la seva àrea. Així, les ocasions van caure una rere l’altra del costat local, amb xuts salvats per Manu (14’, 38’ i 45’ a intents d’Alfred, Juanan i Alcover, de falta) o fins i tot accions tretes sota pals com la que va salvar Castillo a rematada d’Elhadji (21’).

En el segon temps, el Castelldefels va arriscar més en la sortida de la pilota i això va permetre igualar el joc, ja que van apropar-se més a l’àrea local. Tot i això, les millors ocasions van continuar sent dels andreuencs fins que en el 74’ Josu va arrencar per banda esquerra i, després de superar Juanito, va enviar la pilota al pal. En el refús, Elhadji va estar més atent que ningú i va marcar a porta buida.

A partir d’aquí el Castelldefels va arriscar i el Sant Andreu a la contra podria haver sentenciat. Els visitants van tenir a prop l’empat en una rematada de Bermúdez ben aturada per Priego. I, ja en l’afegit, Alberto va forçar un penal que Óscar Muñoz va transformar.

ELS VESTIDORS

Quan hem fet el gol, el partit estava més on el volien ells; ens podia pesar la precipitació
Mikel Azparren
entrenador del sant andreu
En el primer temps ens ha faltat més joc. En el segon l’hem trobat i hem arribat més
Miki Carrillo
entrenador del castelldefels
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)