2a divisió FEF

futbol

3a divisió

Decisió final sobre el futur de Sierra a l’Hospitalet

3a divisió. La junta directiva es reunirà avui per debatre la continuïtat del defensa, que tot fa pensar que acabarà lluny del club riberenc

La junta directiva de l’Hospitalet es reunirà avui per decidir sobre la continuïtat d’Òscar Sierra, jugador detingut la setmana passada i posat en llibertat sota fiança de 7.000 euros. El defensa de l’Hospitalet va ser arrestat per la seva implicació, segons la investigació oberta, en una trama conjunta que s’estenia a tot l’Estat i que arreglava partits de la segona divisió B i la tercera divisió. El club riberenc, on el jugador va arribar aquest estiu, estudiarà la continuïtat del lateral, però el seu futur sembla clar: tot fa pensar que el jugador abandonarà l’entitat.

Tot i que cap dels partits de l’Hospitalet és entre els 51 investigats per la policia (alguns estan vinculats al futbol català, amb equips com el Santfeliuenc, el Granollers, el Gavà, el Cornellà –exequip de Sierra– i el Barça B), el club riberenc hi vol posar fil a l’agulla i posar fi a una situació que ha trasbalsat l’entitat sense estar-hi directament implicada. Sierra, que va arribar dijous a Barcelona després de declarar al jutjat de Zafra (Extremadura), no s’ha entrenat ni va jugar el partit de diumenge passat contra el Castelldefels (1-1) i sembla que els seus darrers minuts amb la samarreta de la franja ja s’han disputat. Aquesta temporada, el defensa ha disputat 1.600 minuts amb la samarreta de l’Hospitalet repartits en 20 partits. El curs passat va jugar 22 enfrontaments amb el Cornellà a la segona divisió B.

Javier Tebas es posa la medalla

El president de la Lliga va explicar que en l’operació Pizarro, que ha destapat el frau en 51 partits de segona B i tercera divisió repartits per tot l’Estat, la Lliga hi ha tingut a veure. “Molt del que ja ha sortit en la investigació és gràcies a la LFP, que hi ha treballat de valent”, va manifestar. Tebas també es va referir al cas del Llevant-Saragossa de l’any 2011, pel qual la mateixa competició ha demanat quatre anys de presó per als implicats en aquell partit. “Volem que la veritat se sàpiga i creiem que la veritat és que aquell partit estava arreglat”, va expressar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)