2a divisió FEF

El Cornellà s’ho deixa escapar

Avantatge. A mitja hora del final, el Cornellà dominava 1-3 i jugava amb un home més arran de l’expulsió del local Pérez, però dos gols tardans van aigualir la festa del conjunt verd

VALÈNCIA M. 3 CORNELLÀ 3

VALÈNCIA MESTALLA:Rivero, Buñuel, Álvaro Pérez, Márquez, Centelles (Fran Navarro, 76’), Miki Muñoz (Lee, 76’), Villar, Villalba, Merentiel (Morgado, 45’), Álex Blanco i Jordi Sánchez.CORNELLÀ:Craviotto, Joan Oriol, Valentín, Edgar, Borja (Maureta, 18’), Fall, Xemi, Mujica, Leon (Pep Caballé, 69’), Marc Caballé i Fito (Cortés, 79’).GOLS:0-1 (9’) Mujica. 0-2 (37’) Mujica. 1-2 (40’) Iván Márquez. 1-3 (63’) Leon. 2-3 (80’) Morgado. 3-3 (90’) Iván Márquez.ÀRBITRE:Montero de Lerma.T.G.:al local Centelles; als visitants Xemi, Fito, Joan Oriol i Fall.T.V.:al local Álvaro Pérez per vermella directa (43’).

Quan el Cornellà guanyava per 1-3, a mitja hora del final i amb un jugador més, només els més pessimistes creien que el partit se’ls podia escapar. Però els gols de Morgado i Iván Márquez en els deu últims minuts van deixar els de Jordi Roger amb un pam de nas en un partit vital en la carrera per a la promoció d’ascens. La victòria verda hauria descartat gairebé, el València Mestalla, un rival directe i hauria posat més pressió als capdavanters però l’empat deixa massa oberta aquesta lluita.

Mujica i Mujica. El València va tenir tres ocasions prou clares durant el primer temps –inclosa una pilota al pal– però va ser l’efectivitat del davanter cedit pel Barça que va perforar la porteria rival al principi i al final del primer temps. La reacció local va tenir la part positiva i la part negativa perquè van escurçar distàncies però també van perdre un jugador per vermella directa. El panorama, doncs, pintava bé per al Cornellà, especialment quan Leon, aprofitant un servei de córner, deixava el partit prou encarrilat (1-3). César Morgado va detonar el partit amb el gol que escurçava distàncies i tot i que Craviotto va evitar l’empat, no va poder fer res en el darrer instant amb la diana final de Márquez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)