3a divisió FEF

Josele capgira el duel

En el 88’. El Gavà es va avançar en el primer temps, però el monòleg local va tenir premi en un doblet del davanter; el segon, a les acaballes

SANTFELIUENC 2 GAVÀ 1

SANTFELIUENC:Pacheco, Nacho Ruiz, Alberto (Olmo, 83’), Rafa Murillo, Cuadras (Romo, 70’), Joserra, Adri Recort, Jaime Fuentes (Juanjo Prior, 46’), Eric Zárate, Josele i Jaume Duran.GAVÀ:Pol Busquets, Cardete, Carlos García, Joshua, Pol Ros (Víctor Márquez, 84’), Marc Rodergas, Álex, David García (Marcos López, 60’), Sani, Juanjo Carricondo i Dani Muela (Junior, 58’).GOLS:0-1 (24’) Carricondo, de penal. 1-1 (40’) Josele. 2-1 (88’) Josele.ÀRBITRE:Ferrero Mansilla.T.G.:als locals Alberto i Joserra; i als visitants Carlos García i Juanjo Carricondo..PÚBLIC:Uns 350 espectadors.

Un bon gol del sempre incisiu Josele quan el temps agonitzava va desencallar un partit que va començar malament per als locals. I és que Juanjo Carricondo va avançar els gavanencs de penal en el 24’. La perseverança santfeliuenca en el segon acte, però, va acabar tenint premi.

El Santfeliuenc no va començar bé, i els visitants ho van aprofitar: Juanjo Carricondo va ser travat dins l’àrea i el penal inapel·lable el va transformar ell mateix. El Gavà va saber posar entre les cordes els locals, i fins i tot Sani hauria pogut fer el segon en els millors minuts blaugrana. A partir d’aquí i fins al final, però, el partit es va convertir en un obstinat pla seqüència a territori gavanenc. Josele, Zárate i Jaime van desaprofitar accions interessants abans que, en una acció de pissarra, Josele fes l’empat (40’).

El segon temps es va convertir en un monòleg ofensiu local, si bé poc productiu. Joserra en dues accions dins l’àrea va avisar i Jaume Duran, en el 68’, va rematar desviat. El Gavà va mirar de trencar el domini insistent amb alguna aparició fugaç en atac, però quan els locals començaven a perdre les esperances, una cavalcada per la banda esquerra de Jaume Duran la va acompanyar a la xarxa Josele (88’). A la desesperada i sense temps, el Gavà va mirar de reaccionar i la va tenir en una pilota que va treure sota pals Murillo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)