3a divisió FEF

futbol

3a divisió

El Castelldefels, més encertat

Efectivitat. Els mariners s’emporten els tres punts del Feliu i Codina, amb un Sergi Gestí imparable i uns locals en plena mala ratxa

HORTA 0 CASTELLDEFELS 1

HORTA:Andrés, Casti, Javi Morales, Galeano, Sergi Arranz (Domi, 67’), Jota, Guillem(Gueri, 75’), Genís, Marc Rio, Maldo(Nolla, 55’) i Salva.CASTELLDEFELS:Manu, Kilian, Castillo, Alegre, Arturo, Joel Coch, Aumatell, Bermudez, Manel (Pedro, 57’), Joan Gibert (Kevin, 68’) i Sergi Gestí (Joan Inés, 83’).GOL:0-1 (72’) Sergi Gestí.ÀRBITRE:Navarro Garcia.T.G.:als visitants Castillo, Arturo, i Joan Gibert.

L’Horta no va aconseguir redirigir la seva mala dinàmica, i ja acumula fins a cinc partits sense trobar-se amb la victòria. Sí que la va aconseguir el Castelldefels, gràcies a la seva efectivitat de cara a porteria. Els mariners tornen al triomf tres setmanes després de l’última vegada.

El conjunt de Nacho Castro va posar al terreny de joc del Feliu i Codina el domini de la possessió, però el Castelldefels va estar intens i murri i, a través d’una bona pressió, els visitants van arribar a generar més ocasions cap a la porteria local. En el minut 72, en un contraatac finalitzat per Sergi Gestí, que va ser l’home del partit, no va perdonar davant Andrés i, amb un bon xut encreuat, va determinar el resultat final. Els locals van tenir oportunitats per marcar, però van estar tan poc encertats que fins i tot Jota va desaprofitar un penal amb un xut que no va anar ni entre els tres pals de la porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)