2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

La història es repeteix

En l’afegit. El Cornellà torna a endur-se un partit decisiu contra el Lleida en el temps afegit gràcies a la diana de Fito Miranda. Els verds obren un forat de quatre punts sobre els candidats

CORNELLÀ 1 LLEIDA 0

CORNELLÀ:Craviotto; Pere, Joan Oriol, Edgar, Maureta; Fall, Mujica (Cortés, 82’), Pep Caballé (Valentín, 90’), Xemi (Marc Caballé, 82’), Fito Miranda; i Leon.LLEIDA:Diego Rivas; Valiente, Eneko, Albístegui, Andriu; Marc Trilles, Javi López (Moustapha, 71’), Manu Molina; Jorge Félix (Musa, 85’), Nierga (Leto 90’) i Juanto Ortuño.GOLS:1-0 (91’) Fito Miranda.ÀRBITRE:Muñiz Ruíz.T.G.:al local Leon i als visitants Marc Trilles i Jorge Félix.PÚBLIC: Uns 1.300 espectadors al Municipal de Cornellà.

Com fa quatre anys amb el gol d’Òscar Muñoz que va donar la permanència al Cornellà i va deixar sense promoció d’ascens el Lleida, en una última jornada fatídica, els verds van tornar a imposar-se als del Segrià en el temps afegit. Aquesta vegada va ser un gol de Fito Miranda, en el minut 91 que va desfermar l’eufòria en un partit entre dos competidors per la promoció d’ascens. Els de Jordi Roger, doncs, obren forat amb els perseguidors amb una distància immediata de quatre punts respecte al conjunt blau.

El duel va començar molt intens però sense ocasions de cap dels dos equips. Passaven els minuts i el Cornellà s’anava fent amo i senyor del matx a través de la possessió de la pilota però sense que el Lleida deixés gaires espais als locals. De manera que es va veure un primer temps amb poca acció i pocs riscos dels dos equips. Una jugada de Fito Miranda (27’) amb un xut llunyà va posar a prova Diego Rivas, que va blocar la pilota sense gaires dificultats. La rèplica va ser de Jorge Félix, que amb un altre xut va obligar Craviotto a intervenir.

En el segon acte, el Cornellà i el Lleida van fer una passa més. Fito, en el minut 47, ho va provar amb un xut que va sortir molt a prop del pal de la porteria de Diego Rivas. Poc després, Xemi va tornar a tenir una oportunitat de gol, després d’una centrada xut que va refusar el porter Rivas i que no va aprofitar ningú. El Cornellà, estava sent superior al rival i Joan Oriol, amb un xut molt potent des de fora de l’àrea, va enviar la pilota molt a prop de l’escaire de la porteria visitant. Els locals van sentir molt a prop l’alè de la seva afició durant tot el partit, en la millor entrada de tota la temporada al municipal. I així, al més pur estil Cornellà, Fito Miranda va rematar una passada de Sergio Cortés i va marcar el gol de la victòria en l’última acció del partit.

ELS VESTIDORS

No ha estat un partit vistós, però guanyar en l’últim minut és espectacular
Jordi Roger
entrenador del cornellà
El partit estava acabat; era una jugada que no havia d’haver passat, tal com anava el matx
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida

Una agressió entre directors esportius

L’acta del partit va recollir un incident al túnel de vestidors en finalitzar l’enfrontament. Segons l’àrbitre, una persona identificada per la policia com el director esportiu del Cornellà (Andrés Manzano) va clavar una plantofada al cap al director esportiu del Lleida (Jordi Esteve). “D’aquesta manera es va crear un enfrontament entre persones en el qual van intervenir les forces de l’ordre”, va dir Muñiz Ruiz en l’acta. El partit també va estar carregat de tensió al terreny de joc però la cosa es va escalfar més al túnel de vestidors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)