3a divisió FEF

El Vilafranca, obligat a fer el més difícil per passar a la final

Copa Federació. L’empat (1-1) en el partit d’anada imposa l’obligació al degà penedesenc de marcar un gol a Ontinyent

El Vilafranca no està obligat a res havent arribat a les semifinals de la copa Federació enfrontant-se a un dels millors equips del grup tres de la segona B. Però arribats a aquest punt, el degà penedesenc s’aferrarà a les seves possibilitats per aconseguir el passi a la final. Avui (19 h) s’enfrontarà en el partit de tornada a l’Ontinyent a El Clariano.

L’empat a un del partit d’anada a Vilafranca ho deixa tot obert, però, d’altra banda, també imposa obligacions ofensives al conjunt d’Iván Moreno, que necessita un gol per mantenir vives les possibilitats de passar a la final. Allà s’enfrontaria al guanyador de l’eliminatòria entre l’Atlètic Saguntí i el Pontevedra (2-1 en l’anada per als gallecs). L’entrenador tarragoní no podrà disposar dels lesionats Fontanils, Peque i Sergi Pérez, mentre que els atacants Aday i Òscar Hernando continuen sent dubte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)