3a divisió FEF

El Vilafranca és derrotat i es queda sense final

Copa Federació. L’equip penedesenc, que havia empatat en el partit d’anada, va perdre ahir a Ontinyent, que va fer un gol en cada part (25’ i 81’)

ontinyent 2 (1) vilafranca 0 (1)

ONTINYENT:Satoca, Soler, Fran Perujo, Franco Russo, Carrasco, Juanan, Alberto Rubio, Nemesio, Álvaro Sánchez (Rober Sierra, 69’), Fran Machado (Ramón Verdú, 86’) i Tito Malagón (Raúl González, 58’).VILAFRANCA:Miguel Ramos, Josep Díez, Medina (Fran Álvarez, 76’), Boira, Oribe, Guti, Àlex Pla, Arnau, Aday (Abel Rita, 65’), Eric Via i Acedo (Sardà, 81’).GOLS:1-0 (25’) Álvaro Sánchez. 2-0 (81’) Fran Machado.ÀRBITRE:Cánovas Villarrubia.T.G.:al local Carrasco i als visitants Arnau, Oribe, Boira i Josep Díez.

El Vilafranca es va despertar del somni. La meritòria trajectòria dels penedesencs en la copa Federació va trobar ahir el punt final en el penúltim esglaó. L’únic equip de tercera divisió dels quatre supervivents en la competició va caure derrotat en el partit de tornada de les semifinals al camp de l’Ontinyent, que va fer valer el seu major ofici (2-0). Després de l’1-1 de l’anada, els gols ahir d’Álvaro Sánchez en la primera meitat i de Fran Machado en el tram final van donar a l’equip del Camp de Morvedre el bitllet per a la final, en la qual s’enfrontarà al Pontevedra, que va eliminar l’Atlètic Saguntí.

En la primera fase del partit, l’Ontinyent, molt intens, va sortir disposat a decidir l’eliminatòria. Els locals van reclamar mans de Guti en una rematada d’Álvaro Sánchez. El Vilafranca no va trigar a fer-se valer i Àlex Pla va estar a punt de fer gol amb una vaselina desviada. Tot seguit, però, va arribar el primer gol dels locals, en una centrada de Tito Malagón rematada impecablement de cap en planxa per Álvaro Sánchez.

En la segona meitat, el Vilafranca va reaccionar, amb més possessió i ocasions, com ara un possible penal sobre Acedo i, sobretot, una falta a la frontal executada per Àlex Pla prop de la creueta. Amb el pas dels minuts el Vilafranca va intensificar la recerca de l’empat, deixant espais al darrere que van provocar contraatacs dels locals, com ara el que va acabar amb el gol de la sentència, de Fran Machado, després d’una jugada entre Soler i Rubio. Malgrat això, el Vilafranca ho va intentar fins al final, i es va acomiadar de la copa amb l’orgull exhibit durant tota la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)