3a divisió FEF

ESPORTS

FUTBOL

Molist i Carrillo, renovats

3a divisió. L’Hospitalet i el Cerdanyola allarguen un any el contracte dels tècnics. Per a Xavi Molist serà la segona temporada al club del Barcelonès i per a Toni Carrillo, l’onzena al vallesà

Dos clubs de tercera divisió van anunciar ahir la renovació dels seus entrenadors per una temporada. L’Hospitalet allarga el contracte de Xavi Molist, que es va incorporar a l’equip del Barcelonès el juny passat, després del descens a tercera divisió, i que de moment està complint amb les expectatives, ja que l’Hospi ocupa la segona posició, amb cinc punts de marge respecte al cinquè, de manera que està en el camí per disputar la fase d’ascens.

A Cerdanyola del Vallès, Toni Carrillo viurà ja l’onzena temporada a la banqueta de l’equip verd-i-blanc, que en la recta final d’aquest curs té l’objectiu d’assegurar la permanència. Té deu punts de marge respecte a les places de descens i la dissetena, que també podria comportar el descens per compensació. “Estic a casa meva. Em comprometo amb el president a mort i estic molt content amb el club i la seva gent. Estic molt satisfet, més del que es pot imaginar”, va dir ahir Carrillo, que ha assolit tres ascensos amb un Cerdanyola que encadena quatre temporades a tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)