Territorial

El Barça i el Madrid fan el ple

Torneig Vila de Peralada. Els amfitrions van sumar un punt en la jornada inaugural del torneig aleví 11, en el qual els favorits no van fallar

La catorzena edició del torneig Vila de Peralada (aleví 11) va donar ahir el tret de sortida amb la disputa dels primers partits. Tal com era d’esperar els dos grans favorits al títol, el Barça i el Madrid, no van fallar en la jornada inaugural i tots dos van sumar dues victòries (els blaugrana es van imposar al Vila-real (4-2) i l’Inter de Mèxic (7-0) i els madrilenys van fer el mateix amb el Cornellà (4-1) i el Peralada (9-1), respectivament. Pel que fa als dos equips gironins de la competició, l’amfitrió, el Peralada, va sumar un empat contra l’equip americà De Anza Force (1-1), mentre que el Llagostera va claudicar tant amb el Vila-real (5-1) com amb l’Inter de Mèxic.

Avui el torneig continuarà amb la disputa dels partits que han de definir la fase de grups, en espera de la gran final, que tindrà lloc demà.

AHIR
Llagostera-Inter Mèxic 0-1
De Anza Force-Peralada 1-1
Barça-Vila-real 4-2
Madrid-Cornellà 4-1
Vila-real-Llagostera 5-1
Cornellà-De Anza Force 1-2
Barça-Inter Mèxic 7-0
Madrid-Peralada 9-1
AVUI
Cornellà-Peralada 9 h
Vila-real-Inter Mèxic 10.05 h
Barça-Llagostera 11.10 h
Madrid-De Anza Force 12.15 h
3r grup A-4t grup B 16 h
3r grup B-4 grup A 17.05 h
1r grup A-2n grup B 18.10 h
1r grup B-2n grup A 19.15 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)