Territorial

Brillen els equips gironins

Bona imatge. A banda de la final gironina que es viurà avui en categoria juvenil, el torneig ha deixat grans actuacions dels equips de la demarcació en categoria femenina i masculina

Sens dubte la final que es jugarà avui entre el Llagostera i el Girona ha eclipsat l’actuació de la resta d’equips de la demarcació, i és que per primera vegada es veurà una de les grans finals del diumenge entre dos equips locals. A banda d’això, però, també han brillat altres equips, com ara el Quart en aleví futbol-11, que va eliminar el Weston en els vuitens i va perdre contra el Chelsea en els quarts; en infantils, el Girona, que va caure derrotat en les semifinals contra el Barça i el Quart, que va perdre contra els gironins en els quarts. En categoria cadet, els millors van ser el Llagostera i el Figueres, que van caure en els vuitens de final.

En les competicions femenines el MIC 2018 també ha deixat actuacions destacades dels equips de la demarcació, en concret del Girona en la categoria aleví/infantil. Les gironines es van quedar a les portes de la final després de perdre ahir al matí contra l’Espanyol, però van deixar el torneig amb l’alegria d’haver derrotat el màxim aspirant al títol, el PSG, en els quarts de final (4-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)