Territorial

L’arrencada definitiva

1a catalana. La competició torna després de Setmana Santa i ja no s’aturarà fins a final de curs. El Lloret, que juga avui, i el Banyoles tenen el repte d’allunyar-se de la zona de descens

La primera catalana ha superat l’última aturada del curs i els equips ja són conscients que tenen al davant vuit setmanes que seran del tot decisives de cara al resultat final de la temporada. En clau gironina i en una competició tan igualada, el Llagostera B i el Farners són els que tenen l’objectiu pràcticament al sac; la Jonquera el té a prop si manté la bona imatge de les darreres setmanes, mentre que el Lloret i sobretot el Banyoles són els que encara hauran de pedalar força si volen continuar a primera catalana. Precisament els lloretencs jugaran aquesta tarda (17 h) contra un rival directe per a la permanència, un Sant Cugat en llocs de descens i amb cinc punts menys que l’equip de la Selva. Els d’Albert Batllosera tenen un punt de marge amb els llocs de perill.

Demà al migdia entrarà en joc el Banyoles, que rebrà el líder de la competició, la Grama (12 h). Els banyolins són a un punt de treure el cap del descens. Un quart més tard (12.15 h), el Farners intentarà rubricar la salvació i mirar cap amunt jugant a Castellar del Vallès. A la tarda, la Jonquera visitarà un altre equip de la categoria que va marxar de vacances de Setmana Santa en bona forma com és el Vic (16 h), mentre que el Llagostera B es vol acostar una mica més als llocs capdavanters de la lliga jugant a casa contra un rival necessitat de punts per sortir del descens com és el Cardedeu (17 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)