3a divisió FEF

Reynoso manté l’Hospitalet segon

Triomf agònic. Una volea de l’argentí en el 94’ va permetre als riberencs vèncer un Espanyol B batallador

L’HOSPITALET 2 ESPANYOL B 1

L’HOSPITALET:Sergi Puig, Dani Fernández, Eudald, Losada, Rodri, David García, Cristian Gómez, Agi (Reynoso, 86’), Christian Alfonso (Alonzo, 73’), Velillas (Óscar García, 78’) i Manzi.ESPANYOL B:Yari, Pipa, Manel Royo, Iago, Lluís López, Pol Lozano, Puado, Álex López, Joselu, Max i Doncel (Víctor Gómez, 56’).GOLS:1-0 (7’) Manzi. 1-1 (66’) Álex López. 2-1 (94’) Reynoso.ÀRBITRE:Bureu Méndez. T.G.: als locals Rodri, Losada, Dani Fernández i Óscar García; i als visitants Max, Puado, Pol, Cristo i Iago.

Un batzac de l’argentí Reynoso en l’última acció de partit va donar a l’Hospi tres punts d’or que li permeten mantenir la segona plaça amb un punt de marge respecte al Sant Andreu. Els de Xavi Molist van suar per derrotar un Espanyol B que va arribar com a campió matemàtic però que no va posar les coses gens fàcils.

Els locals van disposar de les millors ocasions en el primer temps i, de fet, el pitxitxi Pedro Manzi va obrir la llauna ben aviat en rematar amb el cap una bona centrada d’Eudald (7’). La millor ocasió per al filial periquito va anar a càrrec de Puado, que va enviar a la fusta un xut des de la frontal (29’). L’Hospi, però, hauria pogut eixamplar distàncies per mitjà de Dani Fernández, que també va topar amb el pal i de Fernando Losada, que va veure com Yari refusava la seva rematada.

Després de la represa, els visitants van guanyar presència en atac però va ser a pilota aturada com van empatar. Ho van fer amb un llançament de falta magistral d’Álex García (66’). Puado hauria pogut capgirar el partit tres minuts després amb un xut que va marxar llepant el pal esquerre, però l’Hospitalet també va opositar al triomf amb dues ocasions de Manzi (75’) i d’Agi (83’). Finalment, la insistència riberenca va trobar premi en l’últim instant, gràcies a una volea de Reynoso des de la frontal que va sorprendre Yuri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)