2a divisió FEF

El Cornellà reacciona

Per la mínima. L’equip verd derrota el Badalona, que va fallar un penal amb 0-0, gràcies a un gol de Mujica (29’) i li pren la quarta posició

CORNELLÀ 1 BADALONA 0

CORNELLÀ:Craviotto; Joan Oriol, Valentín, Edgar, Borja; Fall, Mujica, Pep Caballé (Maureta, 79’), Marc Caballé, Fito Miranda (Cortés, 84’); i Leon (Reche, 87’).BADALONA:Morales; Álvaro Vega, Héctor, Robusté, Moyano; Maestre (Rubén, 76’), Albarrán (Rivas, 52’), Robert; Rufo (Serramitja, 69’), Néstor i Segura.GOLS:1-0 (29’) Mujica.ÀRBITRE:Pulido Santana.T.G.:Als locals Borja, Fall i el tècnic, Jordi Roger, i als visitants Maestre, Robusté, Moyano i Rivas.PÚBLIC:Uns 1.000 espectadors.

El Cornellà torna a la zona de fase d’ascens després de vèncer i avançar en la classificació el Badalona en un partit molt treballat en què els visitants van perdonar, fins i tot, un llançament des del punt de penal. El gol de Mujica a la mitja hora de partit va ser suficient per deixar els tres punts en un Nou Municipal ple de gom a gom.

El duel va començar dominat, en possessió, pel Cornellà. Però tot hauria pogut fer un gir radical quan, en el minut 20, una agafada de Borja a l’interior de l’àrea va derivar en penal. L’àrbitre canari no ho va dubtar i va assenyalar el punt fatídic. El xut d’Albarrán, però, va topar amb Craviotto, que va desviar la pilota amb una gran estirada. A partir d’aquí, els de Jordi Roger van començar a apropar-se a l’àrea visitant i així va ser com en el minut 29 Rafa Mujica va obrir la llauna amb un xut col·locat al pal que Morales no va poder aturar. Tot seguit, el mateix Mujica ho va tornar a intentar amb una altra rematada que va sortir per sobre del travesser. El Cornellà va aconseguir mantenir el mínim avantatge fins al temps de descans, tot i que el Badalona va tenir una oportunitat sense conseqüències en la darrera acció.

En el segon temps, el conjunt de Manolo González va sortir decidit a buscar l’empat i Rivas, que havia entrat feia pocs minuts, va estar molt a prop d’aconseguir-ho després d’un xut que va sortir fregant el pal de la porteria de Craviotto. Però els minuts passaven i els locals continuaven al davant en el marcador. Fito Miranda, en el 68’, també va disposar d’una bona ocasió per ampliar el marcador en un llançament de falta que Morales va aturar. Els minuts finals, com sol ser costum a Cornellà, van ser emocionants i Robusté, pels visitants, va fer patir els seguidors locals amb un xut que va sortir per sobre del travesser. Ja amb el xiulet final, els jugadors i l’afició cornellanenca van embogir d’alegria.

Felicito el Cornellà per la victòria, però encara queda lliga i donarem molta guerra