L’Horta es refà amb un remuntada de mèrit contra el Gavà

Revolució. Els locals van superar una primera part estèril, amb un home menys

HORTA 2 GAVÀ 1

HORTA:Andrés; Salva (Marc Río, 61’), Casti, Javi Morales, Genís; Galeano (Javi Iglesias, 46’), Adri Lledó, Nolla, Domi (Alfonso, 46’), Maldo; Sergi Arranz.GAVÀ:Alvaro; Cardete, Víctor, Carlos García, Pol Ros; Ao, Marcos, Marc Rodergas, Liébanas (Èric Pujol, 76’); Carricondo, Álex (Adrián, 82’).GOLS:1-0 (36’) Ao. 1-1 (76’) Genís. 2-1 (84’) Sergi Arranz.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:Als locals Salva i Javi Iglesias als visitants Pol Ros, Carricondo i Marcos.T.V.:Al local Pablo, per doble amonestació (81’).COMENTARI:L’Horta va mostrar la seva pitjor cara i la millor de forma repartida entre la primera i la segona part per acabar remuntant un partit contra el Gavà, ja descendit a primera catalana. En la primera meitat, els blanc-i-negres tenien la possessió de la pilota, però de forma estèril, i això el Gavà ho aprofitava en forma de contraatacs. En el 38’, Àlex es va inventar una bona passada en profunditat perquè Ao, el millor en atac dels blaugrana, fes el primer gol del partit. En la segona part, Nacho Castro va fer els canvis necessaris per aconseguir la remuntada, canviant el sistema amb una defensa de tres homes. El primer gol dels locals va arribar amb una rematada de cap de Genís a la sortida d’un córner. I en el 84’, després de moltes ocasions, Sergi Arranz va signar la remuntada amb el segon gol de cap, tot i que el seu equip es va quedar amb un home menys tres minuts abans.