3a divisió FEF

Objectiu encarrilat

3a divisió. L’Hospi capgira un 0-1 contra el Granollers i ja té la classificació per a la promoció gairebé al sac

L’HOSPITALET 3 GRANOLLERS 1

L’HOSPITALET:Sergi Puig, Dani Fernández, Eudald, Losada, Rodri, David, Óscar García (Imaz, 67’), Agi, Velillas (Ripoll, 75’), Christian Alfonso (Ñoño, 82’) i Manzi.GRANOLLERS:Colchero, Narcís, Aitor, Fran Fuentes, Víctor, Martí, Kilian, Ricky, Samu (Héctor Poncelas, 82’), Joel Brey (Héctor Miguel, 75’) i Marc Garcia (Carles Mur, 67’).GOLS:0-1 (15’) Samu. 1-1 (32’) Manzi. 2-1 (60’) Manzi. 3-1 (93’) Ripoll.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:Al local Rodri i als visitants Víctor i Ricky.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

Un cop més, l’Hospi va haver de suar la samarreta per tirar endavant un partit com a local. Ahir, tot i ser manifestament superior al Granollers, els de Xavi Molist van haver de capgirar el gol inicial dels vallesans, obra de Samu després d’una bona acció col·lectiva dels homes de José Solivelles (15’). Abans, Agi i David havien gaudit de bones ocasions per avançar el quadre del barcelonès, i, després, Dani Fernández i Manzi també tindrien la seva opció per empatar, però va ser el davanter uruguaià, en el seu segon intent de cara i ulls, qui establiria la igualada momentània en connectar un bon servei d’Eudald (32’).

En els primers compassos de la segona part, l’Hospi va mantenir el seu domini i, després d’una bona oportunitat d’Agi, que Colchero va enviar a córner (49’), va aconseguir capgirar el partit amb la segona diana de Manzi, que va acomodar-se la bola amb el pit i va etzibar un xut de primeres que va servir per perforar la meta visitant (60’). A partir d’aquí, el Granollers ho va provar amb més cor que no pas cap i, ja en temps afegit, Miquel Ripoll va sentenciar al matx en resoldre un contracop. Els de la franja vermella, amb tot, deixen ben encarrilada la classificació per al play-off i consoliden la segona posició gràcies a l’empat del Sant Andreu al Prat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)