El Cerdanyola i el Vilassar empaten un duel equilibrat

De justícia. Nando va igualar en només set minuts el gol de penal de Juli (62’)

cerdanyola 1 vilassar 1

CERDANYOLA:Del Río, Pitu, Dani Martí, Juli, Alex Alba, Rubén, Albert López, Paul López, Jonathan Toledo (Roger, 83’), Coke (Joel, 71’) i Montoro (Aliaga, 53’).VILASSAR DE MAR:Ribera, Pep, Oumar, Dani, Andrés, Nando, Ali (Arnau, 54’), Fran, Èric (Joel, 77’), Matamala (Nil, 83’) i Soufiane.GOLS:1-0 (62’) Juli, de penal. 1-1 (69’) Nando.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Als locals Álex Alba i Rubén, i als visitants Nando i Èric.PÚBLIC:Uns 100 espectadors.COMENTARI:El Cerdanyola i el Vilassar van signar les taules en un partit en què el quadre maresmenc, tot i estar sentenciat, va oferir una bona imatge. De fet, va ser el conjunt visitant qui va dominar d’entrada, tot i que, amb el pas dels minuts, les forces es van equilibrar. Així, tot i que hi va haver poques ocasions, els dos conjunts haguessin pogut marxar al descans amb algun gol en el marcador. Les dianes, però, van fer-se esperar. Qui va obrir la llauna va ser el local Juli (62’), gràcies a un penal de Dani Prieto sobre Aliaga. Aquest gol feia justícia a un bon inici de segon temps del Cerdanyola. Val a dir, però, que l’alegria va durar només set minuts. És el temps que va trigar Nando a empatar aprofitant una errada defensiva dels de casa. Amb l’1-1 els dos equips van buscar el segon gol, però no el van trobar.