L’Ascó s’aferra a l’esperança amb un altre triomf a fora

3a divisió. En quatre minuts, els verds van encarrilar la victòria

REUS B 1 ASCÓ 2

REUS B:Chechu, Cristian, Torre, Ayala, Miranda, Modest, Arjona (Xavi Fabra, 46’), Sergey, (Roger, 46’), Xavi Jaime, Marcel i Oribe.ASCÓ:Eudald, Pato, Socías, Josep Ramon, Dani, Artur, Enric Bernat (Roger Escribà 87’), Peke, (Jani, 84’), Guiu, Héctor García, (Bertomeu, 72’) i Cheikh.GOLS:0-1 (38’) Cheikh. 0-2 (42’) Enric Bernat. 1-2 (76’) Josep Ramon, en pròpia porta.ÀRBITRE:Bruno Montoro.T.G.:Als locals Oribe, Xavi Fabra, Roger, i Ayala; als visitants Pato, Enric Bernat i Josep Ramon.COMENTARI:Amb la mitjana anglesa a la inversa (empatant a casa i guanyant a fora), l’Ascó s’ha tornat a enganxar a la lluita per la promoció d’ascens. Els de Santi Castillejo s’han col·locat a dos punts del quart lloc després de vèncer a domicili contra el filial del Reus en un partit que als roig-i-negres se’ls va escapar en un vist i no vist. Exactament van ser quatre minuts en què els riberencs, a la vora del descans, van encarrilar el xoc amb les dianes de Cheikh, culminant una acció col·lectiva, i Enric Bernat. Prèviament, l’exdavanter del Lleida va enviar una pilota al pal. Amb el marcador en contra, els locals van arribar amb més perill a la porteria rival sobretot a partir de l’entrada en el partit de Roger Ametllé, que va propiciar la diana que Josep Ramon es va encarregar de ficar en la seva pròpia porteria sense més conseqüències.