Territorial

A la Jonquera li falta pólvora en atac i cau contra el Sant Cugat

1a catalana. Al conjunt fronterer li van remuntar el matiner gol de Tidiane (2’)

la jonquera 1 sant cugat 2

LA JONQUERA:Manzano, Gabernet, Fran Pérez (Albert Genís, 78’), Guillem Cornellà, Tidiane, Masó, Moñino, Martín, Cristian Hidalgo, Marc Bech i Genís Balaguer.SANT CUGAT:Beas, Caparrós, Samper, Lucas, Castro, Montoya, Naoufal (Oriol Fernández, 82’), Castellanos, Badreddine (Joel Fernández, 62’), Chico (Molina, 78’) i Ferran Roca.GOLS:1-0 (2’) Tidiane. 1-1 (6’) Naoufal. 1-2 (67’) Joel Fernández.ÀRBITRE:Panero Cerezo.T.G.:als locals Moñino, Tidiane i Martín; i als visitants Ferran Roca, Castellanos i Marc Samper.T.V.:Cap.COMENTARI:La Jonquera va encadenar el sisè partit seguit sense guanyar en la lliga i ahir va perdre a casa contra el Sant Cugat (1-2). El partit va tenir un inici trepidant, amb dos gols ens els primers sis minuts de joc. Tidiane va avançar la Jonquera marcant a pler després d’aprofitar una assistència de Cristian Hidalgo (2’), però el Sant Cugat va reaccionar immediatament amb una diana de Naoufal en la sortida d’un córner (6’). A partir d’aquí el partit va baixar de pulsacions fins al descans, amb un empat a un que ho deixava tot obert. Poc després de la represa el Sant Cugat va fer l’1-2 amb un golàs des de lluny de Joel Fernández que va entrar per l’escaire (67’), una diana que va deixar molt tocats els fronterers, que ja no van ser capaços de reaccionar i van trobar a faltar pólvora en els últims metres.